Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Δελτίο τύπου του συνδικάτου μετάλλου ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» για τριμερείς με ΒΕΜΕΚΕΠ
Δελτίο τύπου του συνδικάτου μετάλλου ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» για τριμερείς με ΒΕΜΕΚΕΠ

Δελτίο τύπου του συνδικάτου μετάλλου ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» για τριμερείς με ΒΕΜΕΚΕΠ

Από το συνδικάτο μετάλλου ν. ς «Μήτσος Παπαρήγας» εξεδώθη το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με ευθύνη της εργοδοσίας της ΒΕΜΕ, αναβλήθηκαν οι δύο τριμερείς συναντήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν η μία την Τρίτη 10 Μαΐου στο και η άλλη την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Σ ς.

Οι τριμερείς αφορούσαν τις απολύσεις που έγιναν από τη ΒΕΜΕ, και την συνδικαλιστική και απόλυση της συναδέλφισσας Τασολάμπρου Χρυσούλας. Οι νέες ημερομηνίες που καθορίστηκαν, είναι την Τρίτη 17 Μάιου στο Υπουργείο Εργασίας και την Πέμπτη 19 Μάιου στο Σ Μαγνησίας.

Η παρελκυστική και απαξιωτική ενέργεια της εταιρείας να μην παρουσιαστεί στις τριμερείς, συνάντησε την κατα των δεκάδων εκπροσώπων σωματείων και συνδικαλιστών που παραβρέθηκαν σήμερα στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους και την συμπαράστασή τους. Αυτή η αλληλεγγύη που εκφράστηκε και σήμερα, είναι το μεγάλο μας όπλο απέναντι στον αυταρχισμό και την αλαζονεία της εργοδοσίας.

Αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά, ότι η επι της εργοδοσίας είναι να απαλλαγεί από κάθε τίμιο, δραστήριο συνδικαλιστή αλλά και κάθε εργάτη που στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των αντεργατικών της επιλογών και σχεδίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση