Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας: Αγοραστός & Κολυνδρίνη εμμένουν να μην τοποθετούν προϊσταμένους στην ΠΕ Μαγνησίας
Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας: Αγοραστός & Κολυνδρίνη εμμένουν να μην τοποθετούν προϊσταμένους στην ΠΕ Μαγνησίας

Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας: Αγοραστός & Κολυνδρίνη εμμένουν να μην τοποθετούν προϊσταμένους στην ΠΕ Μαγνησίας

Απορία προκαλεί η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία της αντιπεριφερειάρχη & Σποράδων Δωροθέας να τοποθετήσει προϊσταμένους στα οκτώ τμήματα των που παραμένουν ακέφαλα, παρά την προφορική οδηγία που έλαβε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κατά την πρόσφατη που είχαν οι δυο τους για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Τοπικού Τμήματος Συλλόγου Εργαζομένων , Πέτρο Σκάμπουρα κι Ευάγγελο Κάβουρα.

Απορία, επειδή δόθηκαν διαβεβαιώσεις στους εργαζομένους ότι θα κινηθεί άμεσα η κάλυψη αυτών των θέσεων ευθύνης που αφορούν μάλιστα κρίσιμους τομείς της διοίκησης (Ταμειακή Υπηρεσία, Προστασία Ζώων – Φαρμάκων – Κτηνιατρικών Εφαρμογών, Τουρισμού – Πολιτισμού, Αθλητισμού, Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης – Ενέργειας – Φυσικών Πόρων, Περιβαλλοντικής Υγιεινής – Υγειονομικού Ελέγχου – Δημόσιας Υγείας, Εποπτείας Τ.Ο. Εγγείων Βελτιώσεων, και Ελέγχου Δόμησης) ενόψει και της προθεσμίας που προκύπτει από την αναστολή κάθε υπηρεσιακής μεταβολής λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, όπως ρητά ορίζει η αρ. 14 Εγκύκλιος (24722/3-4-19) του Υπ. Εσωτερικών, καμία υπηρεσιακή μεταβολή, μεταξύ των οποίων και η Τοποθέτηση Προϊσταμένων, δεν μπορεί να υλοποιηθεί ένα μήνα πριν από την διενέργεια των εκλογών μέχρι και την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων, που σημαίνει ότι αν δεν προβεί η νυν Περιφερειακή Αρχή σε άμεση κάλυψη των κενών θέσεων ευθύνης μέχρις τις 26 Απριλίου, αυτές αναγκαστικά θα παραμείνουν κενές μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Θα συμπληρωθούν έτσι δέκα (!) μήνες από την Επικαιροποίηση του Οργανισμού αναιτιολόγητης απραγίας περιφερειάρχη κι αντιπεριφερειάρχη ως προς την στελέχωση των θέσεων τμηματαρχών, φαινόμενο που σε τέτοια έκταση παρατηρείται μόνον στην ΠΕ από όλες τις ΠΕ της Περιφέρειας.
Καλούμε για τελευταία φορά την Περιφερειακή Αρχή, σεβόμενη την κείμενη νομοθεσία, αλλά πάνω από όλα την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, όπως προβεί άμεσα στην πλήρωση όλων των θέσεων ευθύνης στις .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση