Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές
Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές

Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές

Πιο συγκεκριμένα, η Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρει στο μήνυμά της: «Συγχαίρω ολόψυχα όσους κι όσες κατέκτησαν το στόχο της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η επιβράβευση της προσπάθειάς τους αποτελεί για τους ίδιους, αλλά και τους γονείς κι εκπαιδευτικούς τους, που πλέον μπορούν να καμαρώνουν καθώς ήταν αυτοί που εφοδίασαν τους ές με γνώση, θέληση, υπομονή και επιμονή, μία ελπιδοφόρα αφετηρία μιας νέας ς, πάνω στην οποία θα βασισθεί η οικοδόμηση του μέλλοντός τους.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δόθηκε τέλος στην αγωνία των παιδιών μας και των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα ξεκινά ένας νέος κύκλος στη τους, κατά τον οποίον, σε καιρούς δύσκολους που διανύουμε, μόνον η εξειδικευμένη γνώση θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Αυτή η που δείχνουν οι νέοι μας για την μόρφωση και τη γνώση μάς δίνει ελπίδα για το αύριο σε μια δύσκολη συγκυρία. Ωστόσο, και για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θα ήθελα να επισημάνω ότι η απογοήτευση δεν ταιριάζει στους νέους και τους διαβεβαιώνω ότι και γι' αυτούς τώρα ξεκινά ένας νέος με νέες επιλογές, με τις οποίες μπορούν να κερδίσουν μια θέση στον επαγγελματικό στίβο.

Άλλωστε, η δυνατότητα της δεύτερης ευκαιρίας παρέχεται σε όλου. Επιπλέον, στη , σε κάθε έκφρασή της, η δδίκηση πρέπει να είναι διαρκής. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση