Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές
Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές

Συγχαρητήρια Κολυνδρίνη σε νέους φοιτητές

Πιο συγκεκριμέν, η Δωροθέ Κολυνδρίνη αναφέρει στο μήνυμά της: «Συγχαίρω ολόψυχα όσους κι όσες κατέκτησαν το στόχο της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η επιβράβευση της προσπάθειάς τους αποτελεί για τους ίδιους, αλλά και τους κι εκπαιδευτικούς τους, που πλέον μπορούν να καμαρώνουν καθώς ήταν αυτοί που εφοδίασαν τους μαθητές με γνώση, θέληση, υπομονή και επιμονή, μία ελπιδοφόρα αφετηρία μιας νέας πορείας, πάνω στην οποία θα βασισθεί η οικο του μέλλοντός τους.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δόθηκε τέλος στην αγωνία των παιδιών μας και των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή τους, κατά τον οποίον, σε καιρούς δύσκολους που διανύουμε, μόνον η εξειδικευμένη γνώση θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Αυτή η αγάπη που δείχνουν οι μας για την μόρφωση και τη γνώση μάς δίνει ελπίδα για το αύριο σε μια δύσκολη συγκυρία. Ωστόσο, και για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θα ήθελα να επισημάνω ότι η απογοήτευση δεν ταιριάζει στους νέους και τους διαβεβαιώνω ότι και γι' αυτούς τ ξεκινά ένας νέος δρόμος με νέες επιλογές, με τις οποίες μπορούν να κερδίσουν μια θέση στον επαγγελματικό στίβο.

Άλλωστε, η δυνατότητα της δεύτερης ευκαιρίας παρέχεται σε όλου. Επιπλέον, στη ζωή, σε κάθε έκφρασή της, η δση πρέπει να είναι διαρκής. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική πορεία».

"Αλιεύοντας" την είδηση