Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες
Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η επίτευξη του στόχου αυτού, σας ανοίγει νέους δρόμους και αποτελεί δικαίωση για τον αγώνα που δώσατε ο καθένας σας χωριστά, μέσα από συστηματικό διάβασμα πολλών ετών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σας, που στέκονται δίπλα σας και συμπορεύονται μαζί σας σε κάθε σας βήμα. Σας στηρίζουν και βιώνουν όλες τις στιγμές σας.

Αξίζει όμως να αναφερθώ και στους καθηγητές σας, οι οποίοι σας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και ασκούν το εκπαιδευτικό τους έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσο για εκείνους που, η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν, είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευτούν, καθώς το συναίσθημα αυτό δεν ταιριάζει στους νέους μας.

Οι νέοι πρέπει να είναι οπλισμένοι με αισιοδοξία, δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίζουν όλες τις μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση και επιμονή για να διεκδικείτε τα όνειρά σας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τρεις τραυματίες σε δύο τροχαία σε Βόλο και Κριθαριά - https://t.co/rcFnWNb953 -

  • Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε επιβάτες λεωφορείου - https://t.co/iYk14XF77E -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια της Αλοννήσου - https://t.co/v5UVol4Znr -

"Αλιεύοντας" την είδηση