Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες
Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμυρού στους επιτυχόντες

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να συγχαρώ όλους τους που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα της χώρας μας.

Η επίτευξη του στόχου αυτού, σας ανοίγει νέους δρόμους και αποτελεί για τον αγώνα που δώσατε ο καθένας σας χωριστά, μέσα από συστηματικό διάβασμα πολλών ετών.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς σας, που στέκονται δίπλα σας και συμπορεύονται μαζί σας σε κάθε σας βήμα. Σας στηρίζουν και βιώνουν όλες τις στιγμές σας.

Αξίζει όμως να αναφερθώ και στους σας, οι οποίοι σας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και ασκούν το εκπαιδευτικό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσο για εκείνους που, η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν, είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευτούν, καθώς το συναίσθημα αυτό δεν ταιριάζει στους νέους μας.

Οι πρέπει να είναι οπλισμένοι με αισιοδοξία, δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίζουν όλες τις μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση και επιμονή για να διεκδικείτε τα όνειρά σας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση