Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Στον Τομέα Προστασίας του πολίτη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας οι Ι. Τόλιας και Γ. Βλόντζος
Στον Τομέα Προστασίας του πολίτη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας οι Ι. Τόλιας και Γ. Βλόντζος

Στον Τομέα Προστασίας του πολίτη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας οι Ι. Τόλιας και Γ. Βλόντζος

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, πιστή στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του οράματος και της δέσμευσης του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία ενός σύγχρονου, δημοκρατικού και ανανεωμένου ευρωπαϊκού κόμματος με άνοιγμα στους ενεργούς πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό υποδέχεται στον Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας τον Ιωάννη Τόλια , αντιστράτηγο ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας, επίτιμο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας και τον Γεώργιο Βλόντζο, αντιπύραρχο Πυροσβεστικού Σώματος, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β’ ΒΙΠΕ Βόλου. Και οι δύο μέσα από τις υπηρεσιακές τους εμπειρίες και τις γνώσεις τους είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στο έργο του Τομέα Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 7 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος και με αριθμ. πρωτοκόλλου 931/23.5.2018 επιστολή του γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη, για την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε υπευθύνους Θεματικών Τομέων Δράσης στις ΝΟ.Δ.Ε., ο Κωνσταντίνος Μπασδάνης είναι υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους, ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη. Αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους Έλληνες «Ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί μπορούμε καλύτερα». Θέλουμε μαζί μας όλους όσους μπορούν και θέλουν να εργασθούν για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση