Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής ο Μάκης Μπαλλής
Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής ο Μάκης  Μπαλλής

Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής ο Μάκης Μπαλλής

Απάντηση στις γραφικότητες, όπως τις χαρακτηρίζει, του βουλευτή του , Μάκη Μπαλλή, δίνει η δημοτική αρχή .

Χαρακτηριστικά τονίζει: “Ο καθ’ έξιν προδότης των προσδοκιών του λαού του , που τον τίμησε, έστω και από σπόντα, με την ψήφο του, του , , δηλώνει ενοχλημένος (!) γιατί του υποδείξαμε να «επιλέξει τον έντιμο δρόμο της παραίτησης, από αυτόν του εξευτελισμού και της προδοσίας».

Δεν ενοχλήθηκε βεβαίως γιατί, όπως ομολόγησε, και άλλη μια υπουργός, η , «έγραψε» κανονικά και τον ίδιο και τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και δυστυχώς μια ολόκληρη πόλη, το Βόλο) και, όπως ο ίδιος ομολόγησε, έμαθε τις αποφάσεις της από τον Τύπο! Τόση εκτίμηση του έχει, όπως όλοι μας, δηλαδή, τόση του έδειξε…

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο γραφικός και μονίμως υπνώττων αμείβεται με ένα μισθό πρόκληση για την και οφείλει ένα μικρό μέρος, έστω, από αυτόν, να τον επιστρέφει δραστηριοποιούμενος υπέρ των πολιτών και όχι απλώς εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Αν μπορεί να το αντιληφθεί, βεβαίως…

Οσο δε για τα περί παραίτησης υποδίκων και άλλα τέτοια φαιδρά μπορεί να προσφύγει στον πάτρωνά του. Εκείνος θα του υποδείξει τι ακριβώς πρέπει να κάνει.

Θα πρέπει όλοι, και ιδιαίτερα αυτοί οι επαγγελματίες δήθεν δημοκράτες και «αριστεροί» που σε αντίστοιχη περίπτωση, μόλις προ εβδομάδων, με το για μακροχρόνια ανέργους έγιναν ρεζίλι των σκυλιών όταν άλλα έλεγαν το πρωί και άλλα ανακοίνωνε το βράδυ, εκθέτοντας τους, η ίδια η , να συνειδητοποιήσουν ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή ασχολείται αποκλειστικά με τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των πολιτών και όχι κομμάτων και αυτών που τα υπηρετούν.

ΥΓ. Αλήθεια μπορεί ο κ. Μπαλλής να ενημερώσει τους πολίτες (γιατί εμείς γνωρίζουμε γιατί τον έχουν…) πόσες φορές και για ποια θέματα του Βόλου και των Βολιωτών ασχολήθηκε στο διάστημα της βουλευτικής του θητείας; Πέραν βεβαίως της «αποστολής» του να ασχολείται με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, υπακούοντας σε εντολές από τα γνωστά κέντρα…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά στο 304 ΠΕΒ έκαψε ξερά χόρτα και κυπαρίσσια #304ΠΕΒ - https://t.co/St4Uh5XDje -

  • Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία Δήμου Ρ. Φεραίου και ΕΤΒΑ - https://t.co/JpkkyAi2Ic… -

  • Εμβολιασμός όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του Π.Θ. #ΠΘ - https://t.co/gkfog1D3Ti -

"Αλιεύοντας" την είδηση