Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής
Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

Η Ελληνική Ετιρί Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο.

Το ετήσιο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική της Ελληνικής Πνευμονος Εταιρείας. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 24ο στη σειρά Συνέδριο, στις 26-29 οεμβρίου στο Hilton της ς. Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια θα καλυφθεί όλο το γνωστικό αντικείμενο της Πνευμονολογίας, όπου και θα συμμετάσχει πλήθος πνευμονολόγων καθώς και άλλων ιατρών.

Έτσι λοιπόν η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο συνέδριο παρουσιάζοντας φυσικά , κατάλληλα για το αναπνευστικό, σε υγρή μορφή, που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα το ενδιαφέρον προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και όχι μόνο, ενώ θα υπάρχει πλήρης για όλα τα προϊόντα της εταιρίας, καθώς θα μπορούν να συζητήσουν και να αναπτυχτούν θέματα γύρω από τα προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος.

Θα γίνει και ανάδειξη του Worts No2 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, ένα φυσικό σιρόπι, που έχει δημιουργηθεί για να μειώνει το βήχα και τα φλέγματα, διαθέτοντας αποχρεμπτικές ιδιότητες, βοηθώντας στη λειτουργία του άνω αναπνευστικού συστήματος.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση