Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΥΓΕΙΑ / Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής
Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

Στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

Η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό .

Το ετήσιο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό αποτελεί την κορυφαία επιστημονική της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 24ο στη σειρά Συνέδριο, στις 26-29 Νοεμβρίου στο Hilton της Αθήνας. Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια θα καλυφθεί όλο το γνωστικό αντικείμενο της Πνευμονολογίας, όπου και θα συμμετάσχει πλήθος πνευμονολόγων καθώς και άλλων ιατρών.

Έτσι λοιπόν η Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής θα συμμετάσχει στο συνέδριο παρουσιάζοντας φυσικά , κατάλληλα για το αναπνευστικό, σε υγρή μορφή, που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα το ενδιαφέρον προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και όχι μόνο, ενώ θα υπάρχει πλήρης για όλα τα της εταιρίας, καθώς θα μπορούν να συζητήσουν και να αναπτυχτούν θέματα γύρω από τα προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος.

Θα γίνει και ανάδειξη του Worts No2 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, ένα φυσικό σιρόπι, που έχει δημιουργηθεί για να μειώνει το βήχα και τα φλέγματα, διαθέτοντας αποχρεμπτικές ιδιότητες, βοηθώντας στη λειτουργία του άνω αναπνευστικού συστήματος.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση