Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Σκληρή απάντηση δημοτικής αρχής κατά της Νατάσσας Οικονόμου
Σκληρή απάντηση δημοτικής αρχής κατά της Νατάσσας Οικονόμου

Σκληρή απάντηση δημοτικής αρχής κατά της Νατάσσας Οικονόμου

Αντί να απειλεί με μηνύσεις, κάθε φορά που βρίσκεται έκθετη, σε δεινή πολιτικά θέση, όπως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ , καλό θα ήταν η κατ' απονομή επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας, Νατάσσα , να απολογηθεί στους πολίτες για τα πεπραγμένα της δημαρχίας Σκοτινώτη, της οποίας ήταν ηγετικό στέλεχος και που κάθε τόσο αποκαλύπτονται.

Τα παραπάνω τονίζει η και προσθέτει: “Η συνεχής επίκληση άγνοιας για συγκεκριμένα γεγονότα, στην οποία συχνά καταφεύγει η κ. , προκειμένου να καλύψει την ένδεια των επιχειρημάτων της και την αδυναμία πειστικής υπεράσπισης του όποιου, τέλος πάντων, έργου της παράταξης της, είναι πρόδηλο ότι δεν ακυρώνει τις ευθύνες της, έναντι της πόλης και των πολιτών.

Τώρα, μετά την άγνοια που δήλωσε, αν και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, για την περίφημη δημιουργική λογιστική, που απέκρυπτε τά πραγματικά χρέη του Δήμου, δηλώνει και πάλι άγνοια για το γεγονός ότι επί της θητείας της ο αρμόδιος γενικός επέβαλε πρόστιμο στην εταιρία ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε γιατί εναπόθεσε μολυσμένα απόβλητα στο ΧΥΤΑ !

Και, όμως, πρώτη εκείνη, συμπράττοντας σε ένα κωμικοτραγικό ” μέτωπο” με τους Γαργάλες, τους Ιάσονες και τους Λαίνηδες, προσπάθησε,  με τραγική όπως πάντα για εκείνη κατάληξη, να κατηγορήσει την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Όμως η κ. Οικονόμου και αν ακόμα όντως είχε άγνοια (να θυμίσουμε, πάντως, ότι διετέλεσε και αντιδήμαρχος καθαριότητας) οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες του Βόλου γιατί συμφώνησε στο σκέλος της πρότασής μας να σταματήσει κάθε εναπόθεση αποβλήτων από την ANSY, αλλά επιφυλάχθηκε για την άλλη εταιρία, την ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε; Τι ακριβώς περιμένει να ενημερωθεί για να αποφασίσει;

Η Δημοτική Αρχή για να μην υπάρχει καμία απολύτως σκιά και αν και όλες οι επιστημονικές αναλύσεις κατέδειξαν την ανυπαρξία προβλήματος, αποφάσισε να ζητήσει τη της συνεργασίας και με τις δυο εταιρίες. Η κ. Οικονόμου γιατί επιφυλάσσεται υπέρ μιας, και μάλιστα αυτής με βεβαρημένο ιστορικό; Εύλογο, πιστεύουμε, ερώτημα όλων, που χρήζει πειστικής εξήγησης.

Εν τέλει και η χθεσινή συνεδρίαση αποδείχθηκε ένα ακόμη “Βατερλό” για τους αποτυχημένους της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που τους έστειλε ο σπίτι τους, αλλά και τους διάφορους δήθεν ανεξάρτητους, που συνεχίζουν συνειδητά να υπονομεύουν την πόλη, θεωρώντας ότι έτσι πλήττουν και τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Ομως πλέον οι πολίτες έχουν πλήρη των όσων συμβαίνουν στην πόλη και με ποια σοβαρότητα και υπευθυνότητα η κάθε παράταξη χειρίζεται τα προβλήματα που τον αφορούν.

Φροντίσαμε και γι' αυτό, μεταδίδοντας απ' ευθείας τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, που ο κάθε πολίτης μπορεί να αναζητήσει είτε μέσω του σάιτ της παράταξής μας (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ), είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου, σχηματίζοντας ιδία αντίληψη. Δυστυχώς τα ιατρικά απόβλητα αντιμετωπίζονται, ο μεγάλος κίνδυνος είναι τα δημοσιογραφικά απόβλητα της διαπλοκής, που συνεχίζουν να επιχειρούν κατά τρόπο χυδαίο και προσβλητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών, να τους παραπληροφορήσουν και να τους χειρσουν.

Παρά τη λυσσαλέα τους αντίδραση, πάντως, συνεχώς αποτυγχάνουν. Γιατί η κοινωνία έχει αντιληφθεί, ποιο ρόλο παίζουν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, δίνοντας τους κυκλοφορίες ανάλογες με τα ποσοστά των πολιτικών “πατρώνων” τους. Η κοροϊδία τελείωσε σε αυτή την πόλη. Το απόστημα έσπασε.Η εποχή που μια παρεϊτσα λυμαίνονταν την πόλη και εξυπηετούσε τα δικά της συμφέροντα, πέρασε ανεπιστρεπτί τον Μάιο του 2014. Η νέα εποχή για το Βόλο έχει ξεκινήσει.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση