Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΒ κατά του βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου
Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΒ  κατά του βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου

Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΒ κατά του βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου

Σκληρή νκοίνωση κατά του Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου εξέδωσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή άρθρο του σε τοπική εφημερίδα.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Ουαί και αλίμονο για την και τον Κόσμο ολόκληρο, εάν ο Ιωσήφ Στάλιν, την που ο Χίτλερ οδηγούσε στον όλεθρο ολάκερη την Ανθρωπότητα, σκεφτόταν σαν τον συνάδελφο και, Βουλευτή, πλέον του ΚΚΕ, …Κώστα Στεργίου, αρκούνταν σε Σοσιαλιστικά …αντικαπιταλιστικά φληναφήματα και δεν συμμαχούσε με τους «ταξικούς του αντιπάλους» (Δυνάμεις της Δύσης), στον υπέρ πάντων πόλεμο εναντίον του!

Φαίνεται, όμως, ότι ο Κώστας ο Στεργίου έχει μάθει να μιλά, μόνον, για «πόλεμο» κατά των Καπιταλιστών, αλλά να μην τους «βλέπει» πραγματικά και ως «εχθρούς» του!

Αλλιώς, θα άφηνε, κατά μέρος τις ανέξοδες …κοσμοθεωρίες του, θα σταματούσε την λάσπη και τους τεχνητούς ταξικούς διαχωρισμούς των εργαζόμενων και θα έβγαζε απ' το κομματικό μαγνητοφωνάκι του την χιλιοπαιγμένη κασέτα! Θα συμμαχούσε και δεν θα διασπούσε την ενότητα και τον αγώνα των εργαζόμενων! Θα υπηρετούσε τον κοινό ακομστο στόχο και όχι το Κόμμα του!

Ειλικρινά, θέλουμε να τον πιστέψουμε για τις δήθεν αγωνιστικές προθέσεις του, αλλά με την στάση του δεν μας αφήνει! Αυτήν την , συνάδελφε Κώστα Στεργίου, οι στην Ελλάδα, στην και παντού στον Κόσμο, όπως πολύ σωστά διατείνεσαι, βρίσκονται σε πραγματικό (οικονομικό και όχι μόνον) πόλεμο, απειλούμενοι όντως απ' το Κεφάλαιο!

Τι περιμένεις και δεν συμμαχείς για να τους νικήσουμε; Ή, μήπως, σε συμφέρει να τους στηρίζεις, λειτουργώντας με την αποχή σου απ' τους κοινούς σαν «δεκανίκι» τους; Σε συμφέρει να καταγγέλλεις όλους τους άλλους, περιμένοντας την …ουρανοκατέβατη νίκη;

Η Ιστορία, σύντροφε Κώστα, όχι μόνον επαναλαμβάνεται, αλλά και τιμωρεί όσους την αγνοούν ή τολμούν να την παρερμηνεύσουν, όπως εσύ σήμερα το επιχειρείς!

Τα εργοστάσια δεν τα ισοπεδώνουν μόνον εκείνοι που ρίχνουν τις βόμβες, (ή τα αντεργατικά μέτρα, στις μέρες μας) αλλά και εκείνοι που, ενώ τις βλέπουν να πέφτουν επάνω τους, οργισμένοι δήθεν, κάθονται και απλώς εξετάζουν το …χρώμα τους!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση