Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου
Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου

Ομάδες κρούσης κατά διαδηλωτών φέρεται να ετοιμάζει ο δήμαρχος του Αχιλλέας . Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο ίδιος ο Αχ. , και ομάδα πολιτών υπό την καθοδήγησή του, θα αναλάβουν την «αστυνόμευση» διαδήλωσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην πόλη στις 18 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη και Πανευρωπαϊκή και Πανελλαδική Ημέρα Αλληλεγγύης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αυτή να δράσει ως… ΜΑΤ στη θέση των ΜΑΤ.

Tα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μαγνησίας του και προσθέτει: “Ο, για λίγες ημέρες ακόμα, δήμαρχος του ξαναχτύπησε με δηλώσεις που αυτή τη φορά προτρέπουν σε παραβίαση της δημοκρατικής έννομης τάξης.

Ρίχνοντας τη μάσκα του φιλήσυχου, νομοταγή πολίτη καλεί σε συγκρότηση ομάδων που θα υποκαταστήσουν το ρόλο και το της Αστυνομίας, προτρέπει σε βιαιοπραγίες και απειλεί με χαστούκια. Αυτές οι δηλώσεις αποτελούν απτό δείγμα υιοθέτησης της λογικής των ταγμάτων εφόδου. Λογικής που μέχρι τώρα μόνο οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τολμούσαν να διατυπώσουν δημόσια.

Οι δηλώσεις αυτές, εκτός από την απόλυτη υιοθέτηση της φασιστικής λογικής από τον Μπέο, παραβιάζουν πολλές διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Μετά από τέτοιες ανατριχιαστικές δηλώσεις, μικρή εντύπωση προκαλούν τα υπόλοιπα που είπε ο υπόδικος, δηλαδή η χρησιμοποίηση ύβρεων σε βάρος βουλευτών του και κυβερνητικών στελεχών.

Η αστεία πλευρά δεν θα μπορούσε να λείπει από οποιαδήποτε δήλωση του υπόδικου. Στις τελευταίες του δηλώσεις αυτή η πλευρά αναδεικνύεται μέσα από την μεγαλείου του Μπέου για την πόλη που τον υποστηρίζει επειδή μάχεται αυτούς που λύμαιναν (!!!!), σύμφωνα με τα Ελληνικά του, τον Βόλο για 40 χρόνια.

Αρνούμαστε να μπούμε σε οποιαδήποτε διάλογο με τον τοπικό Μουσολίνι, τονίζοντας αυτό που πολλές φορές και από πολύ νωρίς έχουμε επισημάνει : ο, σε λίγο, πρώην δήμαρχος αποτελεί ακραία για τη δημοκρατία στην πόλη μας και συνιστά βαριά προσβολή στην αγωνιστική ιστορία της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση