Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου
Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχ. Μπέου

Ομάδες κρούσης κατά διαδηλωτών φέρεται να ετοιμάζει ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο ίδιος ο Αχ. Μπέος, και ομάδα πολιτών υπό την καθοδήγησή του, θα αναλάβουν την «αστυνόμευση» διαδήλωσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην πόλη στις 18 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη και Πανευρωπαϊκή και Πανελλαδική Ημέρα Αλληλεγγύης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αυτή να δράσει ως… ΜΑΤ στη θέση των ΜΑΤ.

Tα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Ο, για λίγες ημέρες ακόμα, δήμαρχος του Βόλου ξαναχτύπησε με δηλώσεις που αυτή τη φορά προτρέπουν σε παραβίαση της δημοκρατικής έννομης τάξης.

Ρίχνοντας τη του φιλήσυχου, νομοταγή πολίτη καλεί σε συγκρότηση ομάδων που θα υποκαταστήσουν το ρόλο και το έργο της Αστυνομίας, προτρέπει σε βιαιοπραγίες και απειλεί με χαστούκια. Αυτές οι δηλώσεις αποτελούν απτό δείγμα υιοθέτησης της λογικής των ταγμάτων εφόδου. Λογικής που μέχρι τώρα μόνο οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τολμούσαν να διατυπώσουν δημόσια.

Οι δηλώσεις αυτές, εκτός από την απόλυτη υιοθέτηση της φασιστικής λογικής από τον Μπέο, παραβιάζουν πολλές διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Μετά από τέτοιες ανατριχιαστικές δηλώσεις, μικρή εντύπωση προκαλούν τα υπόλοιπα που είπε ο υπόδικος, δηλαδή η χρησιμοποίηση ύβρεων σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικών στελεχών.

Η αστεία πλευρά δεν θα μπορούσε να λείπει από οποιαδήποτε δήλωση του υπόδικου. Στις τελευταίες του δηλώσεις αυτή η πλευρά αναδεικνύεται μέσα από την κρίση μεγαλείου του Μπέου για την πόλη που τον υποστηρίζει επειδή μάχεται αυτούς που λύμαιναν (!!!!), σύμφωνα με τα Ελληνικά του, τον Βόλο για 40 χρόνια.

Αρνούμαστε να μπούμε σε οποιαδήποτε διάλογο με τον τοπικό Μουσολίνι, τονίζοντας αυτό που πολλές φορές και από πολύ νωρίς έχουμε επισημάνει : ο, σε λίγο, πρώην δήμαρχος αποτελεί ακραία απειλή για τη δημοκρατία στην πόλη μας και συνιστά βαριά προσβολή στην αγωνιστική της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση