Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Σημαντική χρηματοδότηση για τους αγροτικούς δρόμους της Θεσσαλίας
Σημαντική χρηματοδότηση για τους αγροτικούς δρόμους της Θεσσαλίας

Σημαντική χρηματοδότηση για τους αγροτικούς δρόμους της Θεσσαλίας

τoυ

Γ. Καλτσογιάννη

θεματικού αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας

Ένα πολύ σημαντικό που αφορά τον πρωτογενή τομέα ο οποίος αποτελεί καθοριστικό πυλώνα επιβίωσης και ς της ελληνικής οικονομίας, θα υλοποιήσει η .

Μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και τη συνεργασία που υπήρξε με τους άλλους φορείς εξασφαλίστηκαν πόροι ύψους 8,8 εκατομμυρίων ευρώ για ουσιαστικές παρεμβάσεις σε δεκαέξι αγροτικούς δρόμους της Θεσσαλίας.

Η βελτίωση των υποδομών στο σημαντικό κομμάτι της αγροτικής οδοποιίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα της ς Θεσσαλίας για μια συνολική και αξιο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Η Θεσσαλία διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αγροτικό , χιλιάδων χιλιομέτρων, μέσα από το οποίο οι χιλιάδες παραγωγοί μεταβαίνουν στις καλλιέργειές τους.

Λόγω των πολύ συχνών έντονων καιρικών φαινομένων οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από τους Δήμους μέσα από την οικονομική συνδρομή της πολιτείας και της Περιφέρειας, αποδεικνύονται πρόσκαιρες, με αποτέλεσμα να απαιτείται εκ νέου συντήρηση του οδικού δικτύου.

Στο πλαίσιο  της αδιάλειπτης στήριξης των παραγωγών μας και της ανάγκης ύπαρξης σύγχρονων υποδομών η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την διαδικασία και δεκαέξι αγροτικοί δρόμοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να ενταχθούν στο χρηματοδότησης με συνολικό προϋπολογισμό 8,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Με και αποφασιστικότητα η Περιφέρεια βρίσκεται κοντά στον αγρότη, κοντά στην γεωργία και την , κοντά στις ζωντανές τοπικές κοινωνικές της περιφέρειάς μας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση