Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα
Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα

Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα

Με έκπληξη πληροφορήθηκ πό τοπική εφημερίδα, ότι κ. Σούρλας κινείται εναντίον μου για τις μου, μετά τις δικές του εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου.

Η κίνηση αυτή δεν συνάδει με την ιδιότητα ενός παλαιού πολιτικού, ο οποίος μετέχει στα κοινά από διάφορες θέσεις εδώ και πολλές δεκαετίες ούτε βέβαια με τον τρόπο λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις Δυτικές πολιτισμένες χώρες. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει στην γείτονα χώρα Τουρκία του Ερντογάν ή και αλλού, όπου οι μη αρεστές πολιτικές απόψεις τίθενται υπό διωγμό.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω τίποτε να φοβηθώ επειδή δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Άσκησα την κριτική μου με επιχειρήματα, η οποία φαίνεται να κακοφάνηκε στον κ. Σούρλα.

Ο κ. Σούρλας είναι καιρός πλέον να αποδεχτεί, ότι σε κάθε πολιτική , που θα εξαπολύει, θα εισπράττει και τον αντίλογο, όσον αφορά σε θέματα του Δήμου Βόλου, όπου εγώ είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κριτική του για τον είναι σεβαστή, όπως το ίδιο σεβαστή πρέπει να είναι και από τον ίδιο η κριτική, που θα του ασκείται για τα πεπραγμένα του σε πολιτικό επίπεδο.

Αλίμονο αν φτάσομε στο επίπεδο να φοβόμαστε να απαντήσομε σε πολιτικές επιθέσεις, μην τυχόν και μας υποβάλλει την κάθε αβάσιμη μήνυση ο καθένας! Τότε θα οδηγηθούμε σε δύσκολα , όπου η μας είχε ευρεθεί κατά τον παρελθόν σε σκοτεινές περιόδους.

Συνεχίζω τον δύσκολο αγώνα προσφοράς στην πόλη μου με αμείωτη ένταση, δεν φοβόμαστε κανένα διότι λέμε την αλήθεια έξω από τα δόντια και προπαντός δεν φοβόμαστε αυτούς, που έπρεπε σήμερα τουλάχιστον να έχουν μία πλέον συνετή στάση.

εώργιος Μουλάς Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση