Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα
Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα

Σχετικά με την διαμάχη μου με τον κ. Σούρλα

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τοπική , ότι κ. κινείται εναντίον μου για τις δηλώσεις μου, μετά τις δικές του εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου.

Η κίνηση αυτή δεν συνάδει με την ιδιότητα ενός παλαιού πολιτικού, ο οποίος μετέχει στα κοινά από διάφορες θέσεις εδώ και πολλές δεκαετίες ούτε βέβαια με τον τρόπο λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις Δυτικές πολιτισμένες χώρες. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει στην γείτονα χώρα Τουρκία του ή και αλλού, όπου οι μη αρεστές πολιτικές απόψεις τίθενται υπό διωγμό.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω τίποτε να φοβηθώ επειδή δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Άσκησα την κριτική μου με επιχειρήματα, η οποία φαίνεται να κακοφάνηκε στον κ. Σούρλα.

Ο κ. είναι καιρός πλέον να αποδεχτεί, ότι σε κάθε , που θα εξαπολύει, θα εισπράττει και τον αντίλογο, όσον αφορά σε θέματα του Δήμου Βόλου, όπου εγώ είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κριτική του για τον Δήμο Βόλου είναι σεβαστή, όπως το ίδιο σεβαστή πρέπει να είναι και από τον ίδιο η κριτική, που θα του ασκείται για τα πεπραγμένα του σε πολιτικό επίπεδο.

Αλίμονο αν φτάσομε στο επίπεδο να φοβόμαστε να απαντήσομε σε πολιτικές , μην τυχόν και μας υποβάλλει την κάθε αβάσιμη μήνυση ο καθένας! Τότε θα οδηγηθούμε σε δύσκολα , όπου η πατρίδα μας είχε ευρεθεί κατά τον παρελθόν σε σκοτεινές περιόδους.

Συνεχίζω τον δύσκολο αγώνα προσφοράς στην πόλη μου με αμείωτη ένταση, δεν φοβόμαστε κανένα διότι λέμε την αλήθεια έξω από τα δόντια και προπαντός δεν φοβόμαστε αυτούς, που έπρεπε σήμερα τουλάχιστον να έχουν μία πλέον συνετή στάση.

Γεώργιος Μουλάς Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

"Αλιεύοντας" την είδηση