Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » ΠΠΜ: Οι αλήθειες για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ
ΠΠΜ: Οι αλήθειες για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

ΠΠΜ: Οι αλήθειες για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Σε σχέση με την εκδήλωση, για θέματα περιβάλλοντος, που διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία» που κατέρχεται στις εκλογές για την Περιφέρεια ς, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημ. Κουρέτα, η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ς έχει να δηλώσει τα εξής:

  • Παρά τον αρχικό εξωραϊσμό, για την καύση RDF, από τον εισηγητή  Ντένη Σαρρηγιάννη, καθηγητή του , μετά τις των ακροατών της εκδήλωσης, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η ΑΕΤ δεν έχει τις προϋποθέσεις για να καίει RDF, πολύ περισσότερο πλαστικά.
  • Το συμπέρασμα της εκδήλωσης, όπως διατυπώθηκε και από τον ίδιο τον κ. Κουρέτα, ήταν ότι η ΑΕΤ, ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία, πρέπει να σταματήσει άμεσα να καίει .
  • Είναι εγκληματική η αδράνεια του Δήμου Βόλου, της Περιφέρειας ς και της Κυβέρνησης, δια του υπουργείου Περιβάλλοντος, για να προστατέψουν την υγεία των πολιτών του Βόλου, πολύ περισσότερο μετά τα αποτελέσματα της επιδημιος μελέτης του Θεσσαλίας που ανακοινώθηκε πρόσφατα.
  • Η ήδη επιβαρυμένη υγεία των πολιτών της πόλης του Βόλου θα επιδεινωθεί κατακόρυφα, αν δεν σταματήσει η καύση σκουπιδιών.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση