Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Πόσο πιο δημοκρατικά;
Πόσο πιο δημοκρατικά;

Πόσο πιο δημοκρατικά;

Τι έγινε εκεί στη ΝΟΔΕ της ΝΔ; Αποδέχονται δημοκρατικές, διαφανείς  διαδικασίες ή άλλα πολιτικά παιχνίδια παίζονται; Η απορία εύλογη και αφορά την περίπτωση του επικεφαλής του συνδυασμού, υποψηφίου δημάρχου  για τον οποίο η ομάδα μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου και τα εκλεγμένα μέλη της συναντήθηκαν όχι μία αλλά τέσσερις φορές (οι δύο στο Volos Palace) και αποφασίστηκε να ηγηθεί του «γαλάζιου» συνδυασμού στις του Μαΐου.

Παρόντες ήταν και ο Σπ. Δεσύλλας   και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Απ. Διανέλλος, ενώ και ο του Νομού ήταν ενήμερος και μάλιστα φέρεται να ζήτησε να  γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα  της ψηφοφορίας, την οποία  ζητούσε επίμονα ο έτερος διεκδικητής  Δημ. Παρησιάδης.

Ο τελευταίος μάλιστα είχε πει ενώπιον όλων ότι θα μετέχει στον συνδυασμό είτε εκλεγόταν επικεφαλής είτε όχι.

Μάλιστα ο νυν επικεφαλής Απ. Διανέλλος  δήλωσε –μεταξύ άλλων-πρόσφατα: «Ως επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι και τα εκλεγμένα όργανα, κατόπιν των προβλεπόμενων διεργασιών, αποφάσισαν ομόφωνα τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το πλούσιο βιογραφικό του, τόσο σε προσωπικό, επαγγελματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εγγυάται την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Κοντολογίς γεννάται το ερώτημα: Αν δεν επιλέξουν οι τοπικές κοινωνίες αυτούς που θα τους εκπροσωπούν στην Αυτοδιοίκηση τότε ποιοι και με ποια θα τους επιλέξουν;

Κι επιπλέον,  απ’ ό,τι φαίνεται κάποιοι τα παντελόνια τα φορούν για να μην κρυώνουν εκεί στο Ν. Πήλιο…

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση