Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Περιμένοντας την δικαίωση
Περιμένοντας την δικαίωση

Περιμένοντας την δικαίωση

του
Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η του δικαστηρίου που αφορά στην άμεση της θετικής απόφασης για την καταβολή των μισθολογικών απωλειών από τις μνημονιακές περικοπές των ετών 2010,2011,2012, επιτρέπει στην Διοίκηση να μην καταβάλει τα σχετικά ποσά.
Δηλαδή αυτό που χάθηκε είναι η άμεση καταβολή των ποσών κι όχι η ουσία της απόφασης η οποία παραμένει ισχυρή.
Το θέμα θα κριθεί τελικά στο Εφετείο, σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, όπου η υπόθεση θα κριθεί επί της ουσίας, οπότε και προσβλέπουμε στην δικαίωσή μας.

Όπως έχουμε και με άλλες αφορμές δηλώσει, εμείς οι , σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, ανεξάρτητα από το αν μας “συμφέρουν” ή όχι. Δεν μπορούμε όμως παρά να διαπιστώσουμε ένα ηθικό κενό. Και αυτό το ηθικό κενό είναι εκείνο που επιτρέπει την των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και αφήνει αλώβητες τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες κλπ, καταστρέφοντας και όνειρα.

Ας μην επιχαίρουν λοιπόν διάφοροι, όπως έγινε χθες στο , επειδή οι προσωρινά “έχασαν” το δίκιο τους. Γνωρίζουν καλά ήδη, αλλά κι αν δεν το ξέρουν θα το μάθουν, ότι οι έχουν κι άλλους δρόμους για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Υ.. Μάθαμε ότι οι συνήθεις προβοκάτορες, διαδίδουν ότι παρά την για μη καταβολή των ποσών, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τους δικηγόρους. Πρόκειται για τεράστιο και επονείδιστο ψέμα και εκπορεύεται από τους ίδιους που συνήργησαν στο κόψιμο του ανθυγιεινού και στη καθυστέρηση της εφαρμογής του 32ωρου στους τεχνίτες και εργάτες ύδρευσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση