Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο των Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλίας
Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο των Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλίας

Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο των Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλίας

ιοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Θεσσαλίας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο πανθεσσαλικό που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου, ενάντια στην παρουσία των Αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, το Βόλο και τη Λάρισα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

Σήμερα που η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα αναγορεύουν τις ΗΠΑ σε παράγοντα ασφάλειας και ς για τη χώρα, στηρίζουν την επαίσχυντη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με την οποία μετατρέπεται η περιοχή μας (Στεφανοβίκειο, λιμάνι Βόλου, στρατόπεδο Γεωργούλα, βάση drones στη Λάρισα) όπως και όλη η Ελλάδα σε πολεμικό ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν είναι παράγοντες ασφάλειας και ς, όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα αλλά τροφοδοτούν και την τουρκική προκλητικότητα γιατί αυτό υπαγορεύουν οι γενικότεροι γεωπολιτικοί τους σχεδιασμοί, βασικό στοιχείο των οποίων είναι η διατήρηση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟικό άρμα.

Με τις και της πρεσβείας των ΗΠΑ θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη του λαού και ιδίως της νεολαίας και να εξωραΐσουν το δολο χέρι που ονομάζεται ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Μόνο ως απαράδεκτες και προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, που απευθυνόμενος στον διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην , τόνισε πως “πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον”!

Αποδεικνύεται περίτρανα πως η εμπλοκή της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – σημαίνει για τον λαό μας, ιδιαίτερα τους φαντάρους και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, να ματώνουν για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Σε αυτήν την δολοφονική μηχανή και σε συνέχεια της προετοιμασίας που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνει η κυβέρνηση της   γη και ύδωρ, για να εξασφαλίσει μερίδιο για τα ελληνικά μονοπώλια από την αιματοβαμμένη πίτα των αγορών, των δρόμων ενέργειας και εμπορίου. Μετατρέπει το Βόλο και τη Λάρισα, το Στεφανοβίκειο και τα διπλανά χωριά σε πρώτο στόχο, των αντιπάλων των ΗΠΑ στις δεκάδες πολεμικές αναμετρήσεις που εμπλέκονται και θα εμπλακούν, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις Ρώσων, Ιρανών και Τούρκων αξιωματούχων και στρατιωτικών.

Ο λαός της περιοχής είναι όμηρος των ορέξεων των ΗΠΑ και των αντιπάλων τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση