Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Π.Π.Μ:Η ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν βοηθάει τον κοινό μας αγώνα
Π.Π.Μ:Η ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν βοηθάει τον κοινό μας αγώνα

Π.Π.Μ:Η ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν βοηθάει τον κοινό μας αγώνα

Με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, αναφέρεται στην Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, κατηγορώντας τη για «κινητοποιήσεις αλά καρτ», φέρνοντας ως παράδειγμα τη στάση της οργάνωσής μας σε επένδυση που επιχειρήθηκε παλιότερα στην περιοχή μας από την εταιρεία ENGAL και τη στάση μας απέναντι σε αυτή την επένδυση.

Εκτός από το ότι η τοποθέτηση αυτή του ΚΚΕ δεν εξυπηρετεί τον κοινό αγώνα ενάντια στην καύση RDFκλπ. από την , αφήνει να εννοηθεί ότι η ήταν υπέρ αυτής της επένδυσης αυτής, πράγμα που δεν ευσταθεί. Για το σκοπό αυτό αναφέρεται επιλεκτικά σε μας, χωρίς να δίνει το σύνολο της αναφοράς μας και της στάσης μας για την επένδυση αυτή.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ουδέποτε τοποθετήθηκε θετικά για την επένδυση της ENGAL, αν και καμία σχέση δεν είχε η επένδυση αυτή και ως προς το υλικό (δεν θα περιείχε πλαστικό) και ως προς την τεχνολογία, με την . Η πάντοτε εξετάζει τα ζητήματα με την απαραίτητη σοβαρότητα, χωρίς αφορισμούς και αγκυλώσεις. Για το λόγο αυτό κάποια «παπαγαλάκια», λειτουργούντα ως «ΟΦΑ», άλλοτε την κατηγορούν ότι εμποδίζει τις και άλλοτε γιατί δεν τις εμποδίζει! Ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος (του χρήματος και των συμφερόντων) για αυτούς.

Η στάση μας κρίνεται από τους πολίτες οι οποίοι παρακολουθώντας μας, στην εικοσάχρονη πορεία μας, μας εμπιστεύονται, παρά τις κατά καιρούς συκοφαντικές αναφορές κάποιων εναντίον μας. Γιατί έχουν διαπιστώσει ότι το μόνο μας μέλημα είναι το και ο μας γι’ αυτό, κάποιες φορές μάλιστα και με κίνδυνο της ζωής μας, με δικαστήρια και άλλου είδους διώξεις.

Βεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα παραμείνουμε πάντοτε σταθεροί στην πορεία μας για το καλό του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος, όπως μέχρι σήμερα. Τους καλούμε λοιπόν την επόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας, σε μια σιωπηλή και ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας, πριν είναι αργά για το και την υγεία όλων μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση