Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;
Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;

Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;

 

Θριαμβολογεί η εφ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» γιατί στην εκδήλωση των Επιστημονικών Φορέων του , το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ για την αέρια στο Βόλο, «έμειναν μόνες οι «φωνές» τρόμου»! Με μισές αλήθειες και ολίγα ψέματα προσπαθεί να απενοχοποιήσει την ΑΓΕΤ και την καύση σκουπιδιών από αυτή, παραπλανώντας την κοινή γνώμη.

Η αλήθεια είναι ότι στην εκδήλωση αυτή δεν συζητήθηκε η καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, αλλά το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Βόλο, το οποίο είναι υπαρκτό και έντονο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Οι μόνες αναφορές για την ΑΓΕΤ έγιναν από τους εκπροσώπους της Επιτροπής Πολιτών και την . Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τους χειμερινούς μήνες η καύση ξύλων κλπ. σε α και σόμπες επιβαρύνει την ατμόσφαιρα της πόλης και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.

Ειδικότερα όμως σε σχέση με το σχόλιο της εφς ότι ο εισηγητής της εκδήλωσης καθηγητής κ. Πανδής είπε ότι μπορούν ακίνδυνα οι να καίνε , φαίνεται ότι στη συνέχεια «έκλεισε τα αυτιά της» όταν μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Κ. Βολιώτη αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

Γιατί, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει μελέτη συναδέλφων του κ. Πανδή από το Μετσόβιο που λέει ότι οι δεν έχουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό για ταχεία ψύξη των απαερίων ώστε να μην επανασχηματίζονται οι καρκινογόνες  ουσίες, που είναι οι διοξίνες και τα φουράνια.

Ας αφήσει λοιπόν ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» την ίδια την ΑΓΕΤ να θριαμβολογεί, εκτός και αν επιθυμεί να είναι «Βασιλικότερος του Βασιλέως»!

Όσον αφορά  το σχόλιο ότι οι Επιστημονικοί  Φορείς δεν γέμισαν τη μεγάλη αίθουσα του ΤΕΕ, θα λέγαμε ότι ο κόσμος ήταν αρκετός για Σάββατο πρωί, αν και επ' αυτού η απάντηση πρέπει να προέλθει από τους ίδιους τους φορείς.

Εμείς απλώς στέλνουμε μια φωτογραφία και οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση