Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;
Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;

Π.Π.Μ.: Ποιος θριαμβολογεί και γιατί;

 

Θριαμβολογεί η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» γιατί στην εκδήλωση των Επιστημονικών Φορέων του Βόλου, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ για την αέρια στο Βόλο, «έμειναν μόνες οι «φωνές» τρόμου»! Με μισές αλήθειες και ολίγα ψέματα προσπαθεί να απενοχοποιήσει την και την από αυτή, παραπλανώντας την κοινή γνώμη.

Η αλήθεια είναι ότι στην εκδήλωση αυτή δεν συζητήθηκε η από την , αλλά το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Βόλο, το οποίο είναι υπαρκτό και έντονο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Οι μόνες αναφορές για την έγιναν από τους εκπροσώπους της Επιτροπής Πολιτών και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία . Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τους χειμερινούς μήνες η καύση ξύλων κλπ. σε τζάκια και σόμπες επιβαρύνει την της πόλης και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.

Ειδικότερα όμως σε σχέση με το σχόλιο της εφημερίδας ότι ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Πανδής είπε ότι μπορούν ακίνδυνα οι τσιμεντοβιομηχανίες να καίνε , φαίνεται ότι στη συνέχεια «έκλεισε τα αυτιά της» όταν μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Κ. Βολιώτη αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

Γιατί, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει μελέτη συναδέλφων του κ. Πανδή από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο που λέει ότι οι τσιμεντοβιομηχανίες δεν έχουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό για ταχεία ψύξη των απαερίων ώστε να μην επανασχηματίζονται οι καρκινογόνες  ουσίες, που είναι οι διοξίνες και τα φουράνια.

Ας αφήσει λοιπόν ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» την ίδια την ΑΓΕΤ να θριαμβολογεί, εκτός και αν επιθυμεί να είναι «Βασιλικότερος του Βασιλέως»!

Όσον αφορά  το σχόλιο ότι οι Επιστημονικοί  Φορείς δεν γέμισαν τη μεγάλη αίθουσα του ΤΕΕ, θα λέγαμε ότι ο κόσμος ήταν αρκετός για Σάββατο πρωί, αν και επ’ αυτού η απάντηση πρέπει να προέλθει από τους ίδιους τους φορείς.

Εμείς απλώς στέλνουμε μια φωτογραφία και οι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση