Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ.: Οι εξυπνακίστικες “πλακίτσες” της δημοτικής αρχής
Π.Π.Μ.: Οι εξυπνακίστικες “πλακίτσες” της δημοτικής αρχής

Π.Π.Μ.: Οι εξυπνακίστικες “πλακίτσες” της δημοτικής αρχής

Ένδει επιχειρημάτων και εξυπνακίστικες «πλακίτσες»

Με τις γνωστές εξυπνακίστικες «πλακίτσες» απάντησε ο Δήμος Βόλου σε όσους τον κατηγορούν για το «», το σχεδόν μηδενικό, στην πόλη του Βόλου. Είναι ο εύκολος δρόμος όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Κανείς δεν μίλησε για το «βάρος» και το «εκτόπισμα» της Δημοτικής Αρχής. Ούτε για τη «φιλοξενία» του επικεφαλής της σε «ευαγή κρατικά ιδρύματα», αλλά και τη φιλοξενία του σε ιδιωτικά, την εποχή της καραντίνας, λόγω κορωναϊού, όταν οι πολίτες του Βόλου ασφυκτιούσαν από την έλλειψη κοινόχρηστων χώρων.

Αλλά ποιο  να προβάλουν; Υπάρχει; α πουν για τα εκατοντάδες κομμένα  και πρόσφατα στην  Ανάληψη, που «ανελήφθησαν» και αυτά για να χαίρονται τα παιδάκια την παιδική χαρά στον γκαγκαήλιο.

 Θα μας πει μήπως επιτέλους πού πηγαίνει η ξυλεία των κομμένων δέντρων.

ια το «ποιοτικό»  της πόλης και την ΕΡΗΛ που κάνει πάρτι με τα λεφτά των Βολιωτών.

Για τους «βομβαρδισμέ» δρόμους της πόλης.

Για τους δήθεν πεζόδρομους.

 Για τα παρατημένα πάρκα και τις πλατείες.

Για τον «αγώνα» για την ατμόσφαιρα της πόλης και τον αγώνα της για να «βελτιωθεί» αυτή με το SRF που θα πουλάει στην ΑΓΕΤ.

Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, ο εύκολος δρόμος είναι οι εξυπνακίστικες πλακίτσες. Μόνο που οι πολίτες δε «μασάνε» πλέον. Γιατί όπως είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολ: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση