Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ.: Μας απείλησε ο Αχ. Μπέος
Π.Π.Μ.: Μας απείλησε  ο Αχ. Μπέος

Π.Π.Μ.: Μας απείλησε ο Αχ. Μπέος

Όταν στο «ναό» της Δημοκρατίας, που είναι το του , ο δήμαρχος Αχ. Μπέος απειλεί πολίτες, λέγοντας, ενώπιον όλων, επί λέξει: «Αν δεν έχετε φάει ξύλο ακόμα στο Βόλο, θα φάτε τώρα»(!!!), τότε κάτι «σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», ή έστω στο «Μονακό», όπως αποκαλεί το Βόλο ο Αχ. Μπέος.

Μια εταιρεία η οποία θέλει να κάνει επένδυση στην περιοχή μας δεν κρύβεται και δεν οχυρώνεται πίσω από τους τραμπουκισμούς του Αχ. Μπέου. Ενώ γράφτηκε σε τοπική εφημερίδα ότι σήμερα θα γίνονταν στο του ενημέρωση προς τους φορείς για τη μονάδα υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στο λιμάνι του Βόλου, είχαν στηθεί τρία μπλόκα για να μην περάσουν οι ανεπιθύμητοι! Στην προκειμένη περίπτωση τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας () Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης.

Τόση δημοκρατία υπάρχει στην πόλη του Βόλου. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Δεν ήταν μόνο οι απειλές και οι εξυβρίσεις του Αχ. Μπέου προς τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας που πήγαν στην εκδήλωση για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν, αλλά κλήθηκε η αστυνομία για να συλλάβει τους δήθεν «ταραξίες», επειδή ο δήμαρχος θα έκανε μήνυση. Μήπως ζούμε σε καθεστώς χούντας και δεν το ξέρουμε;

Και όταν τα μέλη της ΠΠΜ ζήτησαν να συλληφθεί και ο δήμαρχος γιατί και αυτοί θα μήνυαν τον δήμαρχο για απειλή και , μόνο τότε επενέβη ο Αχ. Μπέος και τους «επέτρεψε» να παραμείνουν! Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο δήμαρχος τους απαγόρευσε τις ερωτήσεις γιατί μόνο οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να ρωτήσουν, παρόλο που τα μέλη της ΠΠΜ είπαν ότι εκπροσωπούν την εφημερίδα ΟΙΚΟ-ΕΗΜΕΡΩΣΗ που εκδίδεται πανελλαδικά επί 25 χρόνια. Τόση δημοκρατία!

Τα γεγονότα αυτά έδειξαν ότι κάτι κρυφό πάει να γίνει πίσω από τις πλάτες των Βολιωτών που είναι ήδη γερμένες από την καύση των σκουπιδιών στην και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Χαρακτηριστική ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου για έκρηξη στην Αλγερία και ακόμα χειρότερα στη ιγηρία όπου ισοπεδώθηκε έκταση 27 τετρ. χιλιομέτρων, δηλαδή το Πήλιο μέχρι τα Χάνια.

Δεν πρέπει βέβαια να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στη στάση του διευθ. συμβούλου του Οργ. Λιμ. Βόλου Σωκρ. Αναγνώστου, που άλλα μας έλεγε σε συνάντηση που είχαμε μαζί του και άλλα εμφανίστηκε να λέει σήμερα στο Δημαρχείο. Τί μεσολάβησε άραγε και άλλαξε γνώμη;

Τελικά ας φροντίσουν οι πολίτες και οι φορείς του Βόλου να ενημερωθούν για την ωφελιμότητα της επένδυσης αυτής για την περιοχή μας και τους κινδύ που συνεπάγεται και να μη δίνουν λόγο στα φούμαρα περί θέσεων εργασίας που είναι το… «καρότο», ενώ ακολουθεί το μαστίγιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση