Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Π.Π.Μ. για Δήμο Βόλου: «Μπρος παιδιά, πίσω Χαρίλαε»
Π.Π.Μ. για Δήμο  Βόλου: «Μπρος παιδιά, πίσω Χαρίλαε»

Π.Π.Μ. για Δήμο Βόλου: «Μπρος παιδιά, πίσω Χαρίλαε»

  Το «Μπρος , πίσω Χαρίλαε» εφάρμοσε η Δημοτική Αρχή Μπέου στο χθεσινό του Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ενώ κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, απουσίασε η ίδια! Και πώς να εμφανιστεί βέβαια όταν προγραμματίζει να κατασκευάσει εργοστάσιο κατασκευής SRF για να το πουλάει στις τσιμεντοβιομηχανίες, άρα και στην ΑΓΕΤ; Ηχηρή πάντως ήταν και η απουσία της εκκλησίας, που δεν φαίνεται να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των πολιτών.

Ο όμως χθες μίλησε. Έστειλε μήνυμα στην ΑΓΕΤ ότι δεν πρέπει να βάζει τα κέρδη της πάνω από την υγεία των πολιτών. Έστειλε μήνυμα στον κ. Φάμελλο ότι προτεραιότητα έχουν οι πολίτες και η υγεία τους και όχι οι βιομηχανίες. Επίσης η ανακύκλωση και όχι η καύση των σκουπιδιών. Έστειλε μήνυμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της ΑΓΕΤ. Έστειλε τέλος μήνυμα στο Δήμο Βόλου ότι δεν πρέπει να κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής SRF.

Αλλά το πιο ηχηρό μήνυμα το έστειλε προς την Υπουργό Εργασίας κυρία Αχτσιόγλου, η οποία, την ώρα που οι πολίτες του Βόλου διαδήλωναν  έλεγε, ανερυθρίαστα, ότι «πυρηνικό στοιχείο» της πολιτικής τους είναι η χρήση εναλλακτικών καυσίμων, όπως κατ’ ευφημισμόν ονομάζονται τα σκουπίδια! Φάνηκε δηλαδή να αγνοεί ότι οι βρίσκονται στην ανακύκλωση και όχι στην καύση των σκουπιδιών! Ταυτόχρονα αποκάλυπτε ότι η Κυβέρνηση βάζει πάνω από την υγεία των πολιτών τη δουλική εφαρμογή των πολιτικών που εκπορεύονται από τους δανειστές.

Το συλλαλητήριο του Βόλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι φανερό πλέον ότι ο δεν ενέχεται την υπονόμευση της υγείας του. Δεν ανέχεται την καύση σκουπιδιών στις ακατάλληλες εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ.

Ο αγώνας της Επιτροπής Πολιτών δικαιώθηκε αφού αποδείχθηκε ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει τα παιγνίδια που παίζονται πίσω από τις πλάτες τους. Κανένας και κανένας δεν μπορούν να τους εξαπατήσουν.

Ο πρέπει να εγκαταλείψει τα σχέδιά του για κατασκευή SRF και να μπει μπροστά στον αγώνα των πολιτών για να πάψει η ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια και πετ κωκ.

Ο Βόλος μίλησε. Κανένας δεν μπορεί πλέον να πει ότι δεν άκουσε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση