Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ: “Έπεσαν οι μάσκες! Ο Δήμος Βόλου θα παράγει SRF!”
Π.Π.Μ: “Έπεσαν οι μάσκες! Ο Δήμος  Βόλου θα παράγει SRF!”

Π.Π.Μ: “Έπεσαν οι μάσκες! Ο Δήμος Βόλου θα παράγει SRF!”

Έπεσν πλέον οι μάσκες κι οι σκελετοί βγήκαν από τα ντουλάπια. Ο Δήμος ομολόγησε, ανερυθρίαστα πλέον, ότι θα παράγει στο ΧΥΤΑ! Τί έλεγε όμως ο Δήμος μετά από μας στις 28/9/2017 ότι θα παράγει SRF και θα το πουλάει στην ΑΓΕΤ;

 

Μας κατήγγειλε ότι «σκορπίζουμε ασύστολη ψευδολογία και ασυναρτησίες» και ότι «η απόφαση θα ληφθεί και πάλι σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση τη μελέτη που θα εκπονηθεί».

Καλούσε δε τους «να μας αντιμετωπίσουν με περιφρόνηση»!

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις», ομολόγησε αυτό που τότε διέψευδε! Ότι θα παράγει SRF!

Τώρα διαψεύδει ότι θα το πουλάει στην ΑΓΕΤ (την οποία έχει μηνύσει για την καύση σκουπιδιών!), για να το επιστρέφει στο Βόλο ως καρκίνο!

Εμείς όμως επιμένουμε ότι θα πουλάει SRF στην ΑΓΕΤ, με την οποία όμως «δεν συμφώνησε ακόμα»!

Γιατί όμως να μη συμφωνήσει στο μέλλον; Εξάλλου σιγά-σιγά βγαίνουν οι σκελετοί… Η ίδια η ΑΓΕΤ στις 8/6/2017 παραδέχτηκε ότι «πιθανόν στο μέλλον να προμηθεύεται /SRF από το Δήμο Βόλου, αν ο τελευταίος αρχίσει να το παράγει».

Μήπως όμως είναι το πρώτο φιάσκο του Δήμου Βόλου που έχει σημαντικές επιδόσεις σε ψέματα; Θυμίζουμε ότι και παλιότερα, είχε δηλώσει ότι δημοτικά φωτιστικά σώματα που είχαν αποξηλωθεί από το Δήμο Βόλου έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα είχαν κλέψει Ρομά.

Αυτά όμως  βρέθηκαν από εμάς πεταμένα στο ΧΥΤΑ, όχι βέβαια από τους Ρομά!

Όλοι ξέρουν πια στην πόλη του Βόλου ότι η καύση πλαστικών και άλλων επικίνδυνων υλικών, από την ΑΓΕΤ, με τις ανεπαρκείς εγκαταστάσεις της, θα παράγει ιδιαίτερα καρκινογόνες ουσίες, όπως είναι οι διοξίνες, τα φουράνια και ο πτητικός .

Εύγε λοιπόν στη Δημοτική Αρχή Βόλου για τη φροντίδα της προς τους του Βόλου.

Ύστερα όταν λέμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει σχέση με το περιβάλλον όσο «ο φάντης με το ρετσινόλαδο», έχουμε άδικο;

Περιμένουμε πάλι από το Δήμο Βόλου μια «χαριτωμένη» απάντηση, όπως μας έχει συνηθίσει…

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση