Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος
Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος

Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος

Είναι βέβαιο ότι κανέναν Βολιώτη δεν έπεισε ο και οι επαναλαμβανόμενες ψευδολογίες του αν. υπουργού περιβάλλοντος κ. Σ. Φάμελλου, στη σημερινή συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της ς.Πλήρης μάλιστα δημοκρατικότητας είπε ότι δεν κλήθηκαν οικολογικές οργανώσεις γιατί εκπροσωπούνται από τους !

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί έπρεπε να μιλήσει η Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών, αφού ο ίδιος την εκπροσωπεί επάξια!
Είχε δε το θράσος να απευθύνει ερωτήματα προς τις οικολογικές οργανώσεις, οι οποίες φρόντισε να είναι απούσες!
Είπε ακόμα ότι τα κορόϊδα οι στέλνουν τα στο Βόλο γιατί εκεί υπάρχει «φόρος ς».
Γιατί όμως δεν τα καίνε εκεί αφού δεν υπάρχει φόρος πυράς;
Ποιόν νομίζει ότι «δουλεύει» ο κ. Φάμελλος;
Είπε ότι η Ελλάδα ευτυχώς κάνει ανακύκλωση, αλλιώς θα καίγονταν «σύμμεικτα» απορρίμματα.
Πού άραγε την είδε την ανακύκλωση στην Ελλάδα, όταν κρατάει στα συρτάρια του ψηφισμένο νόμο, δηλαδή το και η ανακύκλωση (ο ίδιος το είπε) είναι 15-17%!.
Και τί άλλο εκτός από «σύμμεικτα», σκουπίδια περιείχε το φορτηγό που σταμάτησαν οι , όταν κατά την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας περιείχε 70-80% πλαστικό;
Πώς δε ήταν δυνατόν, όπως ισχυρίστηκε, να ήταν το υλικό αυτό στο πλοίο RDF και μετά σκουπίδι, όπως αποκαλύφτηκε;
Αναφέρθηκε επιλεκτικά, ο απίστευτος κύριος Φάμελλος, στη μελέτη Χριστόλη του Μετσόβειου Πολυτεχνείου για να τεκμηριώσει ότι δεν είναι δεδομένη η σύνθεση του RDF, ως προς την περτικότητά του σε πλαστικό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που ισχυριζόμαστε, καιρό τώρα, ότι η ΑΓΕΤ καίει σκουπίδια.
Απέφυγε δε να αναφέρει ότι η ίδια η μελέτη, που επικαλέστηκε, αποδεικνύει ότι ψεύδεται ασυστόλως όταν ισχυρίζεται ότι οι εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ έχουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Γιατί το πρόβλημα, κατά τη μελέτη αυτή, είναι ακριβώς ο ψύξης των απαερίων που δεν είναι δυνατόν να αγνοεί, όντας ο ίδιος χημικός μηχανικός.
Κύριε Φάμελλε να είστε σίγουρος ότι οι Βολιώτες δεν πείστηκαν από τη μονόπλευρη «ενημέρωση», την παραπληροφόρηση που μεθοδεύσατε και τα ψέματα που πάλι είπατε και αυτό θα το αντιληφθείτε σύντομα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση