Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος
Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος

Π.Π.Μ.: Απίστευτος ο κύριος Φάμελλος

Είναι βέβαιο ότι κανέναν Βολιώτη δεν έπεισε ο μονόλογος και οι επαναλαμόμενες ψευδολογίες του αν. υπουργού τος κ. Σ. Φάμελλου, στη σημερινή συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.Πλήρης μάλιστα δημοκρατικότητας είπε ότι δεν κλήθηκαν οικολογικές οργανώσεις γιατί εκπροσωπούνται από τους βουλευτές!

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί έπρεπε να μιλήσει η Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών, αφού ο ίδιος την εκπροσωπεί επάξια!
Είχε δε το θράσος να απευθύνει ερωτήματα προς τις οικολογικές οργανώσεις, οι οποίες φρόντισε να είναι απούσες!
Είπε ακόμα ότι τα κορόϊδα οι Ιταλοί στέλνουν τα στο Βόλο γιατί εκεί υπάρχει «φόρος ταφής».
Γιατί όμως δεν τα καίνε εκεί αφού δεν υπάρχει φόρος πυράς;
Ποιόν νομίζει ότι «δουλεύει» ο κ. Φάμελλος;
Είπε ότι η Ελλάδα ευτυχώς κάνει ανακύκλωση, αλλιώς θα καίγονταν «σύμμεικτα» απορρίμματα.
Πού άραγε την είδε την ανακύκλωση στην Ελλάδα, όταν κρατάει στα συρτάρια του ψηφισμένο νόμο, δηλαδή το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων και η ανακύκλωση (ο ίδιος το είπε) είναι 15-17%!.
Και τί άλλο εκτός από «σύμμεικτα», περιείχε το που σταμάτησαν οι πολίτες, όταν κατά την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας περιείχε 70-80% πλαστικό;
Πώς δε ήταν δυνατόν, όπως ισχυρίστηκε, να ήταν το υλικό αυτό στο RDF και μετά σκουπίδι, όπως αποκαλύφτηκε;
Αναφέρθηκε επιλεκτικά, ο απίστευτος κύριος Φάμελλος, στη μελέτη Χριστόλη του Μετσόβειου Πολυτεχνείου για να τεκμηριώσει ότι δεν είναι δεδομένη η σύνθεση του RDF, ως προς την περτικότητά του σε πλαστικό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που ισχυριζόμαστε, καιρό τ, ότι η καίει σκουπίδια.
Απέφυγε δε να αναφέρει ότι η ίδια η μελέτη, που επικαλέστηκε, αποδεικνύει ότι ψεύδεται ασυστόλως όταν ισχυρίζεται ότι οι εγκαταστάσεις της έχουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Γιατί το πρόβλημα, κατά τη μελέτη αυτή, είναι ακριβώς ο χρόνος ψύξης των απαερίων που δεν είναι δυνατόν να αγνοεί, όντας ο ίδιος χημικός μηχανικός.
Κύριε Φάμελλε να είστε σίγουρος ότι οι Βολιώτες δεν πείστηκαν από τη μονόπλευρη «ενημέρωση», την παραπληροφόρηση που μεθοδεύσατε και τα ψέματα που πάλι είπατε και αυτό θα το αντιληφθείτε σύντομα.

"Αλιεύοντας" την είδηση