Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ομιλία του Κωνσταντίνου Πάτση, πλαστικού χειρουργού με θέμα ”Η σύγχρονη Πλαστική χειρουργική”
Ομιλία του Κωνσταντίνου Πάτση, πλαστικού χειρουργού με θέμα ”Η σύγχρονη Πλαστική χειρουργική”

Ομιλία του Κωνσταντίνου Πάτση, πλαστικού χειρουργού με θέμα ”Η σύγχρονη Πλαστική χειρουργική”

Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος και η XEN σας προσκαλούν τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στην ομιλία του νσταντίνου Πάτση, πλαστικού χειρουργού με θέμα ”Η σύγχρονη Πλαστική χειρουργική”,στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη,  Αντωνοπούλου 17 στις 19:30.

  Ο Δρ νσταντίνος Θ. Πάτσης είναι απόφοιτος, με άριστο βαθμό, της αρχαιότερης Ιατρικής σχολής στην Ευρώπη και μίας εκ των κορυφαίων ιατρικών σχολών στον κόσμο, της Ιατροχειρουργικής Σχολής της Μπολόνια Ιταλίας (Dottore in Medicina e Chirurgia – Universita di Bologna). Στο πλαίσια της πτυχιακής του, παρουσίασε την ερεύνα του σε με το Reparto di Chirurgia Plastica (τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής) του νοσοκομείου “Ospedale Sant' Orsola di Bologna” σχετικά με την «Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα & Κρημνούς».

Αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στο γενικότερο πλαίσιο της Ιατρικής ως Αγροτικός Ιατρός στο Άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Τρικερίου Μαγνησίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο , ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Α' Χειρουργική Κλινική του ενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου». Ακολούθως ειδικεύθηκε σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 6ου Νοσοκομείου  Ι.Κ.Α. «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα.

Η ειδίκευση του συνεχίστηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς, καλύπτοντας πλήρως το εύρος τόσο των επεμβάσεων της Αισθητικής Χειρουργικής όσο και της Επανορθωτικής Χειρουργικής. Μία εκ των μετεκπαιδεύσεων του στην Πλαστική Αισθητική & Επανορθωτική Χειρουργική έλαβε χώρα στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής Τραύματος & Εγκαυμάτων του Βασιλικού Νοσοκομείου του Πρέστον Αγγλίας (Department of Plastic Surgery Trauma & Burns – Royal Preston Hospital –Lancashire Teaching Hospitals NHS-UK .

Σε με εγνωσμένου κύρους πλαστικούς χειρουργούς μαστού, άκρας χειρός, κεφαλής & τραχήλου αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες τεχνικές ς χειρουργικής, ο Δρ. Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης ήρθε σε επαφή με πλήθος απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων ως Clinical Fellow at Plastic Surgery Trauma & Burns Department –Royal Preston Hospital NHS UK.

Αυξητική μαστο, μειωτική μαστοπλαστική, κοιλιοπλαστική, ωτοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, διόρθωση γυναικομαστίας, λιποαναρρόφηση & λιπομεταφορά και Laser εφαρμογές, είναι ενδεικτικά κάποιες από τις επεμβάσεις και ιατρικές πράξεις που στη διάρκεια της ειδίκευσης του στην Πλαστική Αισθητική χειρουργική κλήθηκε να πραγματοποιήσει.

Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, εκτομή και αποκατάσταση καρκίνων του τος, αποκατάσταση μετατραυματικών ελλειμμάτων, μικροχειρουργικές τεχνικές, αποκατάσταση συγγενών κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών είναι επιγραμματικά κάποιες εκ των επεμβάσεων που κατά τη διάρκεια της ς του πραγματοποίησε .

Παρακολουθώντας στενά τις νέες επιστημονικές εξελίξεις, συμμετέχει στα διενεργούμενα παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια συνέδρια πλαστικής χειρουργικής. Έως και σήμερα, ο Δρ. Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς για τη δημοσίευση μελετών, κάποιες εκ των οποίων έχει παρουσιάσει και σε πανευρωπαϊκά συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής καθώς και ενεργό μέλος του GMC Αγγλίας (General Medical Council UK).

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση