Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΟΛΒ: Απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας
ΟΛΒ: Απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας

ΟΛΒ: Απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας

Με αφορμή δημοσίευση στον τοπικό, έντυπο και ηλεκτρονικό  Τύπο ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Μαζί για το Βόλο» που αφορά στον Οργανισμό Λιμένος για δήθεν οφειλές του προς τη Δ.Ε.Υ..Μ.Β., θεωρούμε υποχρέωσή μας, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, να διευκρινίσουμε τα παρακάτω: Η του Οργανισμού Λιμένος , από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, λειτουργεί με γνώμονα τη και τη χρηστή σε όλα τα επίπεδα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τη Δ.Ε.Υ..Μ.Β., για τα ποσά τα οποία έχουν εκκαθαριστεί και δεν έχει καμία ατακτοποίητη οικονομική προς τη δημοτική επιχείρηση.

Η δημόσια τοποθέτηση προϋποθέτει προηγούμενη πλήρη ενημέρωση, ώστε να διαφυλάσσει το διάλογο και τους από επικοινωνιακά ατοπήματα, πολλώ δε μάλλον όταν αποδίδονται χαρακτηρισμοί, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα κι είναι αναληθείς και ψευδείς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση