Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου
Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου

Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου

 

Η ποκαλύπτει ότι ο εισηγητής στην «Ημερίδα» φιάσκο του Δήμου για την κατασκευή εργοστασίου παρς SRF στο , στις 20/3/2018, κ. Ανδρέας Ανδεόπουλος, ήταν ήδη από το 2014 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ ! Ρωτάμε ευθέως το Δήμαρχο κ. Αχ. Μπέο αν τον εισηγητή τον υπέδειξε η ΑΓΕΤ για να μιλήσει στην αυτή;

Όσον αφορά τον δεύτερο εισηγητή, τον κ. Ευάγγελο Μιχαλόπουλο, έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι είναι στην εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη μελέτη για το εργοστάσιο SRF του Δήμου Βόλου!

Με αυτούς τους εισηγητές, ανάμεσα σε πλήθος επιστημόνων, επέλεξε ο να ενημερώσει «αντικειμενικά» τους πολίτες του Βόλου. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είχε ανακοινώσει τα ονόματά τους. Προφανώς για να μην αποκαλυφθεί η ιδιότητά τους! Όταν επομένως ο κ. μιλάει και το κάνει συχνά, περί πολιτικών απατεώνων, καλό είναι να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Όσον αφορά δε τον φασιστικό τρόπο με τον οποίο, ο κ. , απαγόρευσε ουσιαστικά στην εκπρόσωπο της Επιτροπής Πολιτών να αναπτύξει τις θέσεις της Επιτροπής στην «Ημερίδα» αυτή, ας τον κρίνουν οι πολίτες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση