Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου
Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου

Οι εισηγητές της «Ημερίδας» του Δήμου Βόλου

 

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία αποκαλύπτει ότι ο εισηγητής στην «Ημερίδα» φιάσκο του Δήμου Βόλου για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF στο ΧΥΤΑ Βόλου, στις 20/3/2018, κ. Ανδρέας Ανδεόπουλος, ήταν ήδη από το 2014 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ ! Ρωτάμε ευθέως το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο αν τον εισηγητή τον υπέδειξε η ΑΓΕΤ για να μιλήσει στην εκδήλωση αυτή;

Όσον αφορά τον δεύτερο εισηγητή, τον κ. Ευάγγελο Μιχαλόπουλο, έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι είναι στην εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τη μελέτη για το εργοστάσιο SRF του Δήμου Βόλου!

Με αυτούς τους εισηγητές, ανάμεσα σε πλήθος επιστημόνων, επέλεξε ο Δήμος Βόλου να ενημερώσει «αντικειμενικά» τους πολίτες του Βόλου. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είχε ανακοινώσει τα ονόματά τους. Προφανώς για να μην αποκαλυφθεί η ιδιότητά τους! Όταν επομένως ο κ. Μπέος μιλάει και το κάνει συχνά, περί πολιτικών απατεώνων, καλό είναι να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Όσον αφορά δε τον φασιστικό τρόπο με τον οποίο, ο κ. Μπέος, απαγόρευσε ουσιαστικά στην εκπρόσωπο της Επιτροπής Πολιτών να αναπτύξει τις θέσεις της Επιτροπής στην «Ημερίδα» αυτή, ας τον κρίνουν οι πολίτες.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

"Αλιεύοντας" την είδηση