Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου
ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

17 οεμβρίου 1973. Πέρσν 48 χρόνια από τότε που ο λαός και η μας ξεσηκώθηκαν και εξεγέρθηκαν ενάντια στη χούντα. Οι άνθρωποι αυτοί αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο μέλλον, για την ατομική και πολιτική Ελευθερία, την Ισότητα, την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία. Αυτά τα ιδανικά δεν πρέπει να τα θεωρούμε .

Το Πολυτεχνείο είναι η ενεργή μνήμη της Δημοκρατίας μας με μηνύματα αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο διαρκής για την Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ, βιώνοντας μια πανδημία με άγνωστο τέλος και συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε και να μην απαξιώνουμε σε καμία περίπτωση. Αν τα παρατήσουμε οι θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Σήμερα εξακολουθούμε να τιμάμε τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, την του αγώνα τους και την ανεκτίμητη προσφορά τους. Σήμερα πρέπει να αντισταθούμε για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της Κοινωνίας και της Οικονομίας.

Είναι μας να συνεχίσουμε τον αγώνα τους με ομοψυχία. Το οφείλουμε στην Ιστορία μας, το οφείλουμε στο μέλλον μας! Όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη !

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση