Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου
ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

ΟΕΒΕΜ: Τιμούμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοεμβρίου 1973. Πέρασαν 48 χρόνια από τότε που ο λαός και η νεολαία μας ξεσηκώθηκαν και εξεγέρθηκαν ενάντια στη χούντα. Οι άνθρωποι αυτοί αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο μέλλον, για την ατομική και πολιτική Ελευθερία, την Ισότητα, την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία. Αυτά τα ιδανικά δεν πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα.

Το είναι η ενεργή μνήμη της Δημοκρατίας μας με μηνύματα αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο διαρκής για την Δημοκρατία και την είναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ, βιώνοντας μια πανδημία με άγνωστο τέλος και συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε και να μην απαξιώνουμε σε καμία περίπτωση. Αν τα παρατήσουμε οι ζημιές θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Σήμερα εξακολουθούμε να τιμάμε τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, την δικαίωση του αγώνα τους και την ανεκτίμητη προσφορά τους. Σήμερα πρέπει να αντισταθούμε για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της Κοινωνίας και της Οικονομίας.

Είναι μας να συνεχίσουμε τον αγώνα τους με ομοψυχία. Το οφείλουμε στην Ιστορία μας, το οφείλουμε στο μέλλον μας! Όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση