Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Ο Αλμυρός του ΜΕΤΑ
Ο Αλμυρός του ΜΕΤΑ

Ο Αλμυρός του ΜΕΤΑ

  του

Κωνσταντίνου Πανταζώνα

πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

επιμελητηριακός σύμβουλος Μαγνησίας

Τουριστική επένδυση ανέγερσης σύνθετου καταλύματος, κλίμακας πέντε αστέρων με 868 κλίνες, στην περιοχή Νηές του πρώην Δήμου Σούρπης

Θεμελιακή προτεραιότητα για το Δήμο Αλμυρού καλείται να αποτελέσει η καλλιέργεια ενός επαγγελματικού, υπεύθυνου και κυρίως ενεργού κλίματος προσέγγισης και εστίασης γύρω από τη μεγαλύτερη τουριστική επενδυτική πρόταση στην ιστορία της περιοχής των Νηών Σούρπης.

Η δυνατότητα διεύρυνσης και αναβάθμισης του τουριστικού μας στίγματος σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκεται προ των πυλών και μας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουμε στα χέρια τόσο των τωρινών όσο και των επόμενων γενεών, μια θεμελιακή οικονομική διασφάλιση για το παρόν και το μέλλον τους.

Ο Δήμος Αλμυρού καλείται πλέον να ενεργήσει με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η διαδικασία είναι απλή τόσο ως προς την εξέλιξη όσο και την εφαρμογή, ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια:

1 Συνέργια των νομικών συμβούλων της Μητρόπολης Δημητριάδος, της Golfing Developments του Δήμου Αλμυρού ώστε να γίνει άρση κάθε γραφειοκρατικού και νομικού προβλήματος.

2 Εναρμόνιση του τουριστικού επιπέδου του υπόλοιπου παραλιακού μετώπου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού, με τα νέα πρότυπα που θέτονται.

Ο Δήμος Αλμυρού καλείται να ενεργήσει σε επιχειρηματικό και όχι επαρχιακό επίπεδο, καθώς η συγκεκριμένη επένδυση αγγίζει το ύψος των 30 εκατομμυρίων ευρώ, από μια εταιρεία που αποτελεί μέρος του επενδυτικού ομίλου στον τομέα των οικιστικών θερέτρων στη ΝΑ Ευρώπη Dolphin Capital Investors(DCI), ο οποίος είναι εισηγμένος στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου.

Έχουμε τη δυνατότητα να οχυρώσουμε οικονομικά τη καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου, συμπαρασύροντας μέσα από την συγκεκριμένη επένδυση κάθε εν αναμονή δραστηριότητα που συνδέεται έμμεσα ή άμεσα με τη προσέλευση και αναχώρηση των επισκεπτών στο τόπο μας.

Το κλισέ «δεν γίνεται» αφορά σκέψεις που υπηρετούν το παρελθόν και κομματικές αντιλήψεις συγκεκριμένης κλίμακας, αδυνατώντας ωστόσο να εκφράσουν με απλούς τρόπους το μετά του τόπου και των δημοτών του.

Ο Δήμος Αλμυρού χρειάζεται ένα όραμα, καθώς οτιδήποτε άλλο περιορίζει τις δυνατότητές του προς το όφελος των ανθρώπων-δημοτών του και εμείς το γνωστοποιούμε προς προβληματισμό και κοινωνική αξιολόγηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση