Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Νέο Νηπιαγωγείο Πορταριάς – Δωρεά των αδελφών Δράκου
Νέο Νηπιαγωγείο Πορταριάς – Δωρεά των αδελφών Δράκου

Νέο Νηπιαγωγείο Πορταριάς – Δωρεά των αδελφών Δράκου

Είναι συγκινητικό να παρατηρεί κανείς την αξιοποίηση μιας  ς  για το καλό νέων ανθρώπων. Ως πολίτης της πρώην κοινότητας Πορταριάς και γείτονας των αδελφών Δράκου, παρακολουθώ τα τελευταία 10 χρόνια την προσπάθεια για αξιοποίηση και μετασκευή του αρχοντικού  αδελφών Δράκου σε νηπιαγωγείο.

Με μεγάλη και εκτίμηση διαπιστώνω  την ολοκλήρωση από την νυν Δημοτική Αρχή του έργου αυτού, το οποίο παρέλαβε σε προχωρημένο στάδιο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Θεωρώ υποχρέωση να αναφέρω και να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Η δημοτική αρχή της κοινότητας Πορταριάς, με κοινοτάρχη τον Βασίλη Κοντορίζο, συνέλαβε την ιδέα  αξιοποίησης της ς των αδελφών Δράκου ως νηπιαγωγείο και ζήτησε την εκπόνηση μελέτης από την τεχνική υπηρεσία της τ. ομαρχίας ς που την ολοκλήρωσε με .

Η επίβλεψη του έργου έγινε από την τεχνική υπηρεσία Δήμου και την μηχανικό κα. Μπαμπούκα.

Το έργο αυτό έγινε πραγματικότητα χάρις στις ενέργειες του τέως Δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη και την αποφασιστικότητα του να ξεπεράσει σημαντικές γραφειοκρατικές και χρηματοδοτικές αντιξοότητες.

ια την αρχική σημαντική χρηματοδότηση του έργου (286.000 ευρώ), πέραν της Υπουργού Παιδείας κας. Διαμαντοπούλου και του Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΚ κ. Δρούλια, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του κ. Σκοτινιώτη, συνέβαλαν και οι συμ κα. Πιτούλη και κ. Σαπουνάς.

Το έργο αυτό θα δώσει λύση στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μικροί μαθητές της δημοτικής ενότητας Πορταριάς.

Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές και όλους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για τους μικρούς μαθητές μας.

 

Ηλίας Χούστης

Κάτοικος Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση