Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Nατάσσα Οικονόμου: Ο πάτος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει τέλος
Nατάσσα Οικονόμου: Ο πάτος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει τέλος

Nατάσσα Οικονόμου: Ο πάτος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει τέλος

Ο πάτος σε αυτό το Συμβούλιο δεν έχει τέλος. Και δεν έχουν τελειωμό τα «στημένα» σόου σε βάρος της αντιπολίτευσης. Όμως, η δημοτική αρχή κάθε φορά εκτίθεται ολοένα και περισσότερο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση, μετά το παραλήρημα Καντόλα, που αδικαιολόγητα και χωρίς επιχειρήματα μας επιτέθηκε, την ώρα που προσπαθούσα να τοποθετηθώ και ενώ είχα ακούσει χωρίς καμία παρεμβολή μου το ασυνάρτητο υβρεολόγιό του, ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος -επισημαίνω το δικηγόρος- Δημήτρης Λιβογιάννης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και εναντίον του κ. Λαμπρινίδη. Τον συγκράτησαν και τον απομάκρυναν δημοτικοί σύμβουλοι άλλης παράταξης της αντιπολίτευσης και άνθρωποι της δικής του παράταξης…

Ευτυχώς, το video της συνεδρίασης είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όσα θλιβερά συνέβησαν χτες στο Συμβούλιο.

Το θέμα δεν τον αφορούσε προσωπικά, ούτε ειπώθηκε κάτι για τον ίδιο, αλλά ούτε και υπήρξε καμία ύβρις από μέρους μας σε βάρος του ή κάποιου άλλου συναδέλφου του. Για ποιο λόγο, λοιπόν, είχε αυτή την επιθετική συμπεριφορά ο κ. Λιβογιάννης; Από υπερβάλλοντα ζήλο προς ποιον; Το πρόβλημά τους είναι ότι, οδηγώντας, με τη συμπεριφορά τους, τον τοπικό δημόσιο βίο στην απόλυτη παρακμή και την κοινωνία μεθοδικά στον εκφασισμό, δεν αντέχουν να μας ακούνε, γιατί τους αποκαλύπτουμε. Αυτό είναι στην ουσία το πρόβλημά τους.

Σήμερα, ο κ. Λιβογιάννης, στα ραδιόφωνα όπου εμφανίστηκε, δεν είχε τη λεβεντιά να ζητήσει έστω μια συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αλλά, για να δικαιολογηθεί, κατέφυγε σε ψέματα σε βάρος μου και σε βάρος του κ. Λαμπρινίδη, ισχυριζόμενος ότι δήθεν εγώ αμφισβήτησα τη δικαστική απόφαση υπέρ του κ. Καντόλα και ότι ο κ. Λαμπρινίδης τον έβρισε. Όμως, ούτε το video, ούτε οι μαρτυρίες των άλλων δημοτικών συμβούλων που ήταν γύρω μας, ούτε καν της δικής του παράταξης, δεν επιβεβαιώνουν τα ψέματα του κ. Λιβογιάννη εναντίον μας.

Για ακόμη μία φορά, χτες, καταρρακώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, με αποκλειστική ευθύνη του προέδρου του, . Μουλά, όπως επανειλημμένως έχουμε ως παράταξη επισημάνει στις συνεδριάσεις – παρωδίες.

Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε από αυτές τις συμπεριφορές. Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι αυτοί «φοβούνται και χουγιάζουν», όπως λέει ο λαός. Γιατί είναι μια δημοτική αρχή που βρίσκεται σε κοινωνική αποδρομή.

Ωστόσο, εδώ δοκιμάζονται τα δημοκρατικά αντανακλαστικά όλων μας. Και οφείλουν όλοι, οι , οι παρατάξεις, οι αιρετοί, τα κόμματα, οι , οι , να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν αν ανέχονται κι αν αξίζει στην πόλη μας αυτή η τραμπούκικη νοοτροπία και συμπεριφορά που, σε κάθε ευκαιρία, επιδεικνύουν τα μέλη της δημοτικής αρχής.”

 

Aπάντηση Μπέου

Είναι θλιβερό, τουλάχιστον για το παρελθόν που εκπροσωπεί, μια παράταξη σαν το ΚΙΝ. ΑΛ να άγεται και να φέρεται από ξεπεσμένους πολιτικάντηδες και «μούμιες» της αυτοδιοίκησης και να εκδίδει ανακοινώσεις, που απλώς αποπνέουν μούχλα και δείχνουν το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της χρεοκοπημένης αντίληψης που οι συγκεκριμένοι/ες εκπροσωπούν.

Μια προσωπική λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πιο ανίκανο και άχρηστο αντιδήμαρχο που γνώρισε αυτή η πόλη, Λαμπρινίδη και τον αντιδήμαρχο Ενοτήτων, κ. Δημ. Λιβογιάννη, που προκλήθηκε από την προκλητική και υβριστική συμπεριφορά του πρώτου, επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως δήθεν κακοποίηση και τραμπουκισμός, με την επιστράτευση των τετριμμένων, κοινότυπων εκφράσεων περί ντροπής, δημοκρατικού τόξου και λοιπών γελοιοτήτων, που ευθέως και απόλυτα χαρακτηρίζουν όλους αυτούς και αυτές που τις χρησιμοποιούν.

Για την «οικονόμο» της σκοτινής δημαρχίας και τις αθλιότητες που εξεστόμισε κατά του Δημήτρη Καντόλα, ας μην αναφερθούμε καλύτερα. Οι «κατινιές» με τα υπονοούμενα για δήθεν παρακάλια για να… σωθεί (από ένα Δικαστήριο που τον αθώωσε ομόφωνα!) και άλλα τέτοια είναι ανάξια κάθε σχολιασμού και απλώς εκφράζουμε την απογοήτευσή μας που η συγκεκριμένη είναι και διαπαιδαγωγεί παιδιά. Εδώ ναι, η λέξη ντροπή ταιριάζει απόλυτα.

Εν κατακλείδι δεν δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας  και συμπεριφοράς από κανένα. Αν στο νέο κόμμα θέλουν να εκπροσωπήσουν το , ας απαλλαγούν από τα βαρίδια του πιο φαύλου παρελθόντος, όπως οι σύμβουλοι που τους εκπροσωπούν στο Δήμο Βόλου, και τότε είμαστε πρόσφοροι σε ένα δημόσιο διάλογο. Με βάση τα έργα και την προσφορά ενός εκάστου σε αυτήν την πόλη. Που οι δεν έχουν ξεχάσει και βάσει αυτών θα μας κρίνουν και πάλι όλους

ΥΓ. Σε ό,τι αφορά τους δυστυχισμένους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αναμφίβολα αποτελεί ανέκδοτο η απλή αναφορά τους έστω σε Δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες. Κυρίως μετά το φιάσκο με τον «Κλεισθένη» και τις τροπολογίες της ντροπής. Και με την παρουσία του ανεκδιήγητου Γαργάλα ανάμεσά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Π.Π.Μ.: Νέα περιβαλλοντική απειλή για το Βόλο και τον Παγασητικό; #ΠαγασητικόςΚόλπος - https://t.co/Y5IXiecESK -

  • Υπόγειοι αγωγοί 15 χλμ για την άρδευση 8.110 στρεμμάτων γης στα Φάρσαλα #γεωργικήάρδευση - https://t.co/CupvFdBrjD -

  • Δολωματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στο Κεραμίδι - https://t.co/VOWW20Dz8Q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση