Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Μήνυμα αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή
Μήνυμα αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού  Δήμου Βόλου  Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή

Μήνυμα αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή


Για την των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα της Χώρας

Η ζωή όλων μας είναι μια σύνθεση επιτυχιών και αποτυχιών. Με την των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα της Χώρας, καταρχήν, αξίζει να πούμε συγχαρητήρια στους νέους που εργάστηκαν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, σε εκείνους που πέτυχαν τον στόχο τους να εισαχθούν στην Σχολή που επέλεξαν, σε εκείνους που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια χωρίς να μπουν στην Σχολή της πρώτης τους επιλογής αλλά και σε εκείνους που έδωσαν τον αγώνα τους με κόπο και αξιοπρέπεια και δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να πετύχουν τον στόχο τους.

Καθώς οι στόχοι τίθενται για να υλοποιούνται σε βάθος χρόνου, είτε κατακτώνται μακροπρόθεσμα είτε επαναπροσδιορίζονται. Ο χρόνος είναι ο σύμμαχος των νέων, που έχουν μια ολόκληρη ζωή μπροστά τους να αγωνιστούν για την πνευματική τους και την προσωπική τους ευημερία με απώτερο στόχο την προσφορά τους στην κοινωνία μας! Εμείς, στον Δήμο Βόλου, υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τους νέους μας εδώ, συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί την που τους αξίζει, της αξιοκρατίας, των ευκαιριών στη μόρφωση και στην απασχόληση.

Σήμερα, λοιπόν, συγχαίρω τη νέα μας γενιά, που με συνέπεια και αξιοπρέπεια ανταποκρίθηκε στον ρόλο της, στους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους πάση θυσία αλλά και στους εκπαιδευτικούς που αγωνίστηκαν και αγωνιούν μαζί με τα “παιδιά” τους!

Συγχαρητήρια σε όλους σας που κοπιάσατε για να φτάσετε ως εδώ!

Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας, η ζωή είναι μπροστά σας!

Αξιοποιήσετε την προς όφελός σας, ακολουθήστε το όνειρό σας, σάς ανήκει!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση