Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Μικρότερο των περιστάσεων το κράτος
Μικρότερο των περιστάσεων το κράτος

Μικρότερο των περιστάσεων το κράτος

Η λληλεγγύη στο DNA  του Έλλην

Στον  απόηχο μίας εθνικής τραγωδίας, ίσως έπρεπε να το βουλώσω, αλλά δημοσιεύματα , άρθρα επί άρθρων, σπέκουλα ένθεν και ένθεν, οι  διϊστάμενες απόψεις στην (βλ. Ιερώνυμο- Αμβρόσιο), η απουσία  θέσης του μητροπολίτη  Δημητριάδος και Αλμυρού και τοποτηρητή της Μητρόπολης κ.λπ. ( που έχει καλά στημένο ένα σύστημα πληροφόρσης),  οι απανωτές μεταδόσεις της τηλεόρασης (που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ποσοστά τηλεθέασης),  το τριήμερο εθνικό πένθος, που κήρυξε η κυβέρνηση, αλλά προπάντων η απώλεια δεκάδων ζωών και αγνοουμένων, δεν μου επιτρέπει να ησυχάσω.

Ο Έλληνας απέδειξε και με το παραπάνω τις τελευταίες τρεις ημέρες  ότι την αλληλεγγύη την έχει στο αίμα του, ή στο DNA  του, σύμφωνα με τη σύχρονη  ωρολογία.

Αλλά αρκεί αυτό;  ‘Η μήπως το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει ότι δεν υπάρχει βούληση και ότι ο κρατικός μηχανισμός και προγραμματισμός  επιδεικνύει τη δυναμική του μόνο στα μικρά:    για ΚΟΚ, για μικροπαραβάσεις κ.ο.κ.

ιατί στα μεγάλα περιστατικά όπως το προχθεσινό φάνηκαν όλοι  μικρότεροι των περιστάσεων…

Και βεβαίως μόλις “κάτσει ο κουρνιαχτός” θα πρέπει να  αποδοθούν  ευθύνες, όπου  αυτές υπάρχουν και να μην …σφυρίζουν αδιάφορα οι μεν και οι δε !

Η στήριξη της κυβέρνησης στους είναι στη σωστή κατεύθυνση (άλλωστε αυτό θα έκανε η εκάστοτε), αλλά αυτό που μένει είναι τα μέτρα ς!!! Και αυτά πρέπει να ληφθούν άμεσα!

Μένει να δούμε τα αντανακλαστικά (;) του πολιτικού-κρατικού μηχανισμού, δεδομένης της αντιστροφής του κλίματος, γιατί δεν αρκεί μόνο ο λαός να είναι έτοιμος να συνδράμει , σε μια ενδεχόμενη πλημμύρα κ.ο.κ…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση