Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Η Μαγνησία μπορεί να ελπίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Μαγνησία μπορεί να ελπίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Μαγνησία μπορεί να ελπίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

του

Γ. Καλτσογιάννη 

μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., π. αντιπεριφερειάρχης

 

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε, όχι τυχαία, τη Μαγνησία και το για να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές ενόψει άλλωστε των πολύ σημαντικών εξελίξεων που έχουμε μπροστά μας.

Η ιδιωτική του επίσκεψη βέβαια συνδυάστηκε στο τέλος και με μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με τοπικά κομματικά στελέχη. Στην παραγωγική συζήτηση που ακολούθησε με τον πρόεδρο,  όλοι μας αναδείξαμε τα ζητήματα  που απασχολούν τον τόπο μας και καταθέσαμε προτάσεις άρσης των αδιεξόδων, αποδεικνύοντας συγχρόνως τον υψηλό βαθμό εκς ετοιμότητας που διέπει τοπικά τη Ν.Δ., η οποία ενωμένα και αποφασιστικά θα δώσει τη μάχη για να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα η σημερινή αποτυχημένη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση στη Μαγνησία με την πολύ υψηλή ανεργία, την έλλειψη παραγωγικότητας, την ασφυξία των επιχειρήσεων, την απουσία επενδύσεων, τη μη αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Και ήταν ξεκάθαρος στις πολιτικές που θα αναπτύξει ο ίδιος και η Ν.Δ. για την ανάκαμψη της Μαγνησίας.

Πιστός στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού ο κ. Μητσοτάκης έθεσε τις αρχές πάνω στις οποίες η Μαγνησία θα γυρίσει σελίδα, όπως με την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την αναβάθμιση των κρατικών δομών πρόνοιας.

Με τη μείωση της φορολογίας και τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου θα καταστεί δυνατή αφενός η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αφετέρου η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Με τη από τις Τράπεζες, τη μειωμένη φορολογία και την ενίσχυση των επιχειρήσεων στον εξαγωγικό τους προσανατολισμό, η βιομηχανία, οι μικρομεσαίοι, και ο κλάδος των υπηρεσιών θα αυξήσουν την παραγωγή τους, θα κερδίσουν νέες αγορές και θα δημιουργήσουν νέες .

Ένας ακόμη πυλώνας ανάπτυξης του νομού για τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ο τουρισμός, μέσα από την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, του Χιονοδρομικού Κέντρου και των άλλων υποδομών που διαθέτει ο τόπος μας.

Στον πρωτογενή τομέα ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε την στήριξη των αγροτών μέσα από την προώθηση των προϊόντων τους και την αξιοποίηση για επενδύσεις των επιδοτήσεων.

Η καινοτομία, η νέα γνώση, η έρευνα του Πανεπιστημίου, το ίδιο το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας θα αξιοποιηθούν και θα ενισχυθούν  από μια της Ν.Δ. που πιστεύει και επενδύει στην δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα για το καλό και την πρόοδο όλων.

Η Μαγνησία βλέπει το ένα μετά το άλλο εργοστάσια να κλείνουν, τις να βάζουν λουκέτα και τους να συνωστίζονται στα ταμεία ανεργίας του .

Και η κυβέρνηση απλώς παρακολουθεί. Δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όμως, η Μαγνησία μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι θα έχει το μέλλον που της αξίζει.

Και μαζί του όλοι οι θα δώσουμε τον αγώνα για το Βόλο και τη Μαγνησία που αγαπάμε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση