Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Λίγη τσίπα δεν έχουν οι 6 έξι δημοτικοί σύμβουλοι;
Λίγη τσίπα δεν έχουν οι 6 έξι δημοτικοί σύμβουλοι;

Λίγη τσίπα δεν έχουν οι 6 έξι δημοτικοί σύμβουλοι;

του
Γιώργου Μουλά
Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Με την σημερινή ανακοίνωσή τους οι 6 έξι δημοτικοί συμβουλοι (Ελένη Ανδρέου Μεϊκοπούλου, Ιάσων Αποστολάκης, Κων/νος Γαργάλας, Ματθαίος Δραμητινός, Ιωάννης Μολοχίδης και Φωτεινή Κοκκινάκη) προσπαθούν αφενός μεν, να παραπληροφορήσουν, αφετέρου δε, να μπαλώσουν τα πράγματα διότι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στο γεγονός ότι οι 6 έξι δημοτικοί σύμβουλοι όχι μόνο δεν έσπευσαν να καταγγείλουν την εισβολή και τα των κουκουλοφόρων αλλά ανέχθηκαν και την εριστική παρέμβαση του κ. Δραματηνού, που προφανώς ήθελε να μειώσει το μέγεθος και την σημασία των επεισοδίων. Αλλά πως αυτοί οι κύριοι θα έπαιρναν μία τέτοια ξεκάθαρη θέση, όταν στο πρόσφατο παρελθόν ξεκινούσαν διαδηλώσεις μαζί με τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές, οι οποίες κατέληγαν στο να μετατρέπουν την πόλη μας σε σπασμένο λαμπόγυαλο;

Πως θα καταδικάζανε τους κουκουλοφόρους και τους αντιεξουσιαστές αφού αυτό δεν το έκαναν στα έξω από την ΔΕΥΑΜΒ τον περασμένο Μάρτιο 1995 αλλά επιχαίροντας εγκρίναν τέτοιου είδους γεγονότα;
Ας μην λησμονούμε, ότι τότε στο στόχαστρο βρέθηκαν ο εισαγγελέας και ο Αστυνομικός Διευθυντής και όχι οι τραμπούκοι!

Μετά από τρείς ημέρες πάλι δεν έχουν την τσίπα να καταδικάσουν την εισβολή των κουκουλοφόρων.
Για το θέμα του «προσφυγικού» στην πόλη μας προτείναν την συγκρότηση πολυμελούς επιτροπής γνωστό κόλπο, που όταν δεν θέλεις να γίνει τίποτα δημιουργείς μία επιτροπή. Δηλαδή, οι άνθρωποι δεν είχαν προτάσεις, απλώς, βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο αερολογούντες.

Αναφερόμενοι στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλουν να εμφανιστούν ωσάν Οσίες Μαρίες, άσχετα αν οι τρείς από τους έξι πρωταγωνιστήσανε για άλλη μία συνεχή φορά με φωνασκίες, αήθεις χαρακτηρισμούς και ασέβεια προς τον Κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Για αυτά δεν αναφέρεται ούτε μία λέξη.

Μέχρι πρότινος, κατηγορούσαν για τα τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο και εμένα, ότι σαν τον καλύπτω. Εδώ και δυόμισυ μήνες ο Δήμαρχος απέχει των συνεδριάσεων αλλά οι κύριοι αυτοί και μερικοί άλλοι, νομίζοντας, ότι έχουν βρει ξέφραγο αμπέλι, ενέτειναν την επεισοδιακή συμπεριφορά τους. Θα πρέπει να το χωνέψουν για τα καλά, ότι για τα επόμενα τριάμισυ χρόνια η Δημοτική Αρχή δεν αλλάζει. Δεν αλλάζει ούτε με φωνές ούτε με στημένα επεισόδια, ούτε με κατευθυνόμενα παραπολιτικά σχόλια ούτε με πρόστυχη προπαγάνδα.

Επιθυμώ να τους πληροφορήσω για μία ακόμα φορά ότι ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα. Δεν με αγγίζουν οι τραμπουκισμοί και τα επεισόδια, που δημιουργούν. Όλοι έχουν αντιληφθεί το βρώμικο ρόλο τους, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό θα κριθούν ανάλογα στις εκλογές του 2019 όταν θα ψάχνουν να βρούνε την ψήφο τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση