Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας ΄΄Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας ΄΄Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας ΄΄Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Την Κυριακή 5 Mαρτίου 10:30 με 12:30 σε μια ευρύχωρη αίθουσα του Κ.Χ. 1948 ( Πρώην Καναράκια ) στην Κύπρου 91-93 θα πραγματοποιήσει την κοπή της ετήσιας πίτας της η ομάδα ΄΄Μαμάδες Νομού ς''.

Με αφορμή τη αυτή θεσμό για τα μέλη της ομάδας , οι εμπνεύστριες και διαχειρίστριες της ομάδας Δώρα Πέρπερα και Βιργινία Βολωτά καλούν τα μέλη της ομάδας να παρευρεθούν για να απολαύσουν την παρέα ,τον καφέ τους, την πίτα ,τον πλούσιο μπουφέ και τα δώρα.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους καταξιωμένοι και αγαπητοί στο χώρο τους άνθρωποι της τοπικής ς. Θα προλογίσει ο πολυπράγμων δημοσιογράφος Σταύρος Πλουμιστός .Η θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς κατά τη διάρκειά της θα βραβευτούν ενδεικτικά τέσσερα μέλη της ομάδας ,η Γεωργία Μποντού -Τοκαλή (Εκπαιδευτικός – Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου ), η Αντιγόνη Σδρόλια (καθηγήτρια –συγγραφέας),η Αγγελική Ιωαννίτη ( ιδρύτρια της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου ) , η Βαλσαμή Ευσταθίου Κολοκοτρώνη (νηπιαγωγός-συγγραφέας), μαμάδες πρότυπα πολιτικής δράσης, σθένους ,ανθρωπισμού και πολιτισμού για το .

Παράλληλα η θα είναι και φορέας αλληλεγγύης, καθώς θα λειτουργήσει Λαχειοφόρος Αγάπης, έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικό Σκοπό.
Η ομάδα ευχαριστεί εκ των προτέρων για την της την ‘'Αρτογνωσία'' ,τον Παναγιώτη Θεολόγου για τα χειροποίητα Κοσμήματα Βράβευσης , τις Επιχειρήσεις και τους Συλλόγους που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης :Μπαχάρικο, Χόντος, Philosophia, My d-Τales , Naturefun,, Yves Rocher ,Novalou Greece, Bepanthol, Οντόπουλος, Hondos Center, Κουζίνα Αλληλεγγύης, Amygdalea ,Dream Soap, Beaucoup Bistrot , Σπεσιαλίστες, Χάρις , Υves Rocher ,Αχιλλεία, Prenatal ,O-Morfia, Τσακ Μπαμ , Άρωμα Γεύσης , Παιδ. Γαργαλίτσας , Tupperware, Fast fitness Miha-bodytec Βόλος,Ξενώνας IVAS ,Σουβλατζίδικο Σμυρνέικο , Curves Volos ,Ονυχομάνια, και τις μαμάδες μέλη που βοηθούν στην συγκέντρωση των δώρων και τη δημιουργία του μπουφέ.
Κυριακή 5 Μαρτίου λοιπόν, η ομάδα καλεί όλες τις , μαμάδες, φίλες (χωρίς συνοδεία παιδιών) να γιορτάσουν την Τέταρτη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση