Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κίνηση πολιτών κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων
Κίνηση πολιτών κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων

Κίνηση πολιτών κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων

Μετά την κατοχή της χς από το 2010 από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους και καθώς το πολιτικό σύστημα της χς τους υπηρετεί πιστά αλλάζοντας συχνά κυβερνήσεις αλλά όχι πολιτικές, οι δοσίλογοι με τα παλιά ξένα και ντόπια αφεντικά τους έχουν οδηγήσει τη χώρα και το λαό της στη χειρότερη θέση της νεότερης ιστορίας.

Ακόμη μια φορά, η κυβέρνηση εξαπατά τον λαό υποσχόμενη ρυθμίσεις και για προς το Δημόσιο, οι οποίες δεν υλοποιούνται. Αντιθέτως εντείνονται οι πλειστηριασμοί και προετοιμάζεται η ηλεκτρονική διεξαγωγή τους από το νέο έτος.

Οι δημοκράτες πολίτες που αγαπάνε την πατρίδα τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενεργοποιώντας και τηρώντας το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος το οποίο σαφώς ορίζει «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη ».

Η ΚΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ –ΚΑΤΑΣΧΩΝ – ΕΞΩΣΕΩΝ δεν θα επιτρέψει σε κανένα ο οποίος εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο» να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους.

Η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στο λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο του λαού θα νομοθετήσει για την διευθέτηση χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να σταθούν μαζί μας, να δίνουμε δυναμικό “παρών” κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια στις 3.30 το μεσημέρι για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ήδη, οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων. Πολύ σύντομα η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θα χρειαστεί να σταθεί και δίπλα στους πολίτες και για τις ΕΞΩΣΕΙΣ που έρχονται κατά χιλιάδες.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ –ΚΑΤΑΣΧΩΝ – ΕΞΩΣΕΩΝ σε συνεργασία με τους φορείς και τις οργανώσεις των εργαζόμενων και ανέργων πολιτών θα σταθεί δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη ή ομάδα πολιτών που παλεύουν για τα δικαιώματά τους που τόσο δραματικά έχουν πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων από τα ντόπια και ξένα τσιράκια των τοκογλύφων της σύγχρονης κατοχής.

Καμιά κατοικία, κανένα περιουσιακό στοιχείο πολίτη δεν θα βγει στο σφυρί. Ο θα φέρει τη νίκη.

Κάθε Τετάρτη 3.15' μ.μ. ενωμένοι στο ειρηνοδικείο Βόλου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Όχι στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση