Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ
Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

Από τον Σύλλογο  διοικητικού προσωπικού Πνεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλει την αντεργατική απόφαση του Μονομελούς υ που καταδίκασε τους  Εύη Καρυδάκη και Θεόδωρο Τσαλούχα επειδή συμμετείχαν στις των δημοτικών υπαλλήλων του 2012.

Πρόκειται για άλλο ένα κρούσμα ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης που προστίθεται στις απαγορεύσεις απεργιών, δίκες και καταδίκες συνδικαλιστών, απολύσεις συνδικαλιστών και εργαζομένων.

Η πρόεδρος του Μονομελούς υ , κάνοντας κήρυγμα ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων ισχυρίστηκε ότι απαγορεύεται να απεργούν οι εργαζόμενοι της ς του Δήμου, αγνοώντας ακόμα και τους αστικούς νόμους για την .

Επιβεβαίωσε ότι το «έγκλημα» ήταν προσχεδιασμένο σε συντονισμό με την κυβερνητική πολιτική και την προσπάθεια τώρα στα πλαίσια των νέων μέτρων να απαγορευτεί η συνδικαλιστική δράση, να μπουν νέα εμπόδια στην οργάνωση και την κινητοποίηση των εργαζομένων για να υλοποιούν με όσο γίνεται λιγότερες αντιδράσεις τα βάρβαρα μέτρα κατ' εντολή των κεφαλαιοκρατών.

Η νέα αυτή ωμή, ταξική επέμβαση της δικαιοσύνης έχει σα στόχο να χτυπήσει το ΠΑΜΕ, το πρωτοπόρο κομμάτι της εργατικής τάξης, να σπείρει το φόβο και να τρομοκρατήσει συνολικά τους εργαζόμε.

Δεν θα τους περάσει!

Δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή της δράσης των συνδικαλιστών και της ς σε αδίκημα.

Κάτω  τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και στο συνδικαλισμό.

Νόμος  είναι το δίκιο του εργάτη.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση