Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ
Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

Καταγγελία για την καταδίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

Από τον Σύλλογο  διοικητικού προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλει την αντεργατική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου που καταδίκασε τους  Εύη Καρυδάκη και Θεόδωρο Τσαλούχα επειδή συμμετείχαν στις ακές κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων του 2012.

Πρόκειται για άλλο ένα κρούσμα ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης που προστίθεται στις απαγορεύσεις ών, δίκες και καταδίκες συνδικαλιστών, απολύσεις συνδικαλιστών και εργαζομένων.

Η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, κάνοντας κήρυγμα ενάντια στους των εργαζομένων ισχυρίστηκε ότι απαγορεύεται να απεργούν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου, αγνοώντας ακόμα και τους αστικούς νόμους για την .

Επιβεβαίωσε ότι το «» ήταν προσχεδιασμένο σε συντονισμό με την κυβερνητική και την προσπάθεια τώρα στα πλαίσια των νέων μέτρων να απαγορευτεί η συνδικαλιστική δράση, να μπουν νέα εμπόδια στην οργάνωση και την κινητοποίηση των εργαζομένων για να υλοποιούν με όσο γίνεται λιγότερες αντιδράσεις τα βάρβαρα κατ' εντολή των κεφαλαιοκρατών.

Η νέα αυτή ωμή, ταξική επέμβαση της δικαιοσύνης έχει σα στόχο να χτυπήσει το , το πρωτοπόρο κομμάτι της εργατικής τάξης, να σπείρει το φόβο και να τρομοκρατήσει συνολικά τους εργαζόμενους.

Δεν θα τους περάσει!

Δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή της δράσης των συνδικαλιστών και της ς σε αμα.

Κάτω  τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και στο συνδικαλισμό.

Νόμος  είναι το δίκιο του εργάτη.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση