Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΣΠΟΡ / Κατά του Αχ. Μπέου ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Κατά του Αχ. Μπέου ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Κατά του Αχ. Μπέου ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Στο ίδιο έργο θεατές!!!!

 Ακόμη ένα κακόγουστο σενάριο επέλεξαν από τη Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος προκειμένου  να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα μας .

Αφού στις 25 Ιουνίου μας  απάντησαν , από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ , εγγράφως ότι παραχωρείται το ΕΑΚ Βόλου «ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ» για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας , την Τρίτη 10 Ιουλίου , επικαλούμενοι Τεχνικούς λόγους , αρνούνται να μας το παραχωρήσουν .

Επειδή ξέρουμε ότι ο  Μπέος παίρνει τις αποφάσεις , βάζοντας φυσικά άλλους  μπροστά , όπως κάνει τόσα χρόνια , στην συγκεκριμένη περίπτωση τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και έχει φέρει  πολλούς σε δυσχερή θέση ,  δυστυχώς γι΄ αυτόν , ξέραμε μια μέρα πριν από  δικούς του ανθρώπους, για τις προθέσεις του και ήμασταν έτοιμοι.

Φτάνει πια 

Δήμαρχε , δεν χρειάζεται να κρύβεσαι , εξ΄άλλου εσύ είσαι  παντελονάτος , δεν τα φοράς για να μην κρυώνεις , όπως συχνά λες!!!!

Θα θέλαμε , όμως , να θυμηθείς  Δήμαρχε όταν πρωτοήρθες στον Ολυμπιακό Βόλου ότι ποτέ κανένας Δήμαρχος δεν σου έβαζε εμπόδια στην ομάδα και είχες μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Τώρα όμως ήλθε η ώρα και όλοι εσείς που τον στηρίζετε , σ΄αυτήν  την απέλπιδα προσπάθεια να επιβάλλει μια ξενόφερτη ομάδα στη πόλη μας , που δήθεν έφεραν κάποιοι επενδυτές εξ Αμερικής , αλλά ακόμη δεν έχουμε δει καμία επένδυση, δίνοντας της όλα τα εχέγγυα για να προπονείται και να αγωνίζεται απρόσκοπτα , από το υστέρημα των Βολιωτών , γιατί δικά τους είναι τα χρήματα που δαπανώνται , να πάρετε θέση .

Αυτό που γίνεται σε βάρος του ιστορικού Συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου συνεχώς και αδιάλειπτα πρέπει να πάρει τέλος και θα πάρει .

Εάν και είμαστε βέβαιοι πλέον,  ότι με την παθητική στάση σας και τη διαρκή σιωπή σας , συντάσσεστε με τις αποφάσεις αυτές που είναι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, σας καλούμε όλους , με τη θεσμική ιδιότητά σας , ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, που διαχρονικά έχετε τιμηθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Μουλά Γιώργο, Μπατζάκα Τάσο, Θεοδώρου Θάνο, Πράττο Γιώργο, Γαλάτη Αποστόλη, Σταυρίδη Θανάση, Λιβογιάννη Δημήτρη , Ζέρβα Ανδρέα, Βλιώρα Γιώργο, Καπουρνιώτη Μιχάλη , να τοποθετηθείτε δημόσια και όχι σε προσωπικές  συναντήσεις να εκφράζετε τα Ολυμπιακά σας αισθήματα, για την απόλυτη απαξίωση  που ζούμε   στη πόλη , το διχασμό και την πόλωση που επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση που έχει ονοματεπώνυμο , ώστε να ξέρουν και οι χιλιάδες ΒΟΛΙΩΤΕΣ  φίλαθλοι μας , τη θέση σας .

 

Aπάντηση δημοτικών συμβούλων Βόλου

“Διαβάσαμε σήμερα την πρωτοφανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, οι συντάκτες της οποίας, προφανώς ξεχνώντας την ιστορία καθενός εξ’ ημών, μας εγκαλούν προσωπικά, νομίζοντας έτσι ότι μας «εκθέτουν» στα μάτια των πολιτών. Να τους υπενθυμίσουμε ότι είναι οι πολίτες που μας  τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν με μοναδικό σκοπό την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων αυτής της πόλης. Και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι και σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους αυτή, καθώς με βεβαιότητα βλέπουν ότι είναι τα συμφέροντα όλης της πόλης και των ανθρώπων της που υπηρετεί η παρούσα δημοτική αρχή. Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας και το έργο που επιτελείται.

Για τους ανώνυμους συντάκτες αυτής της «ανακοίνωσης» δημιουργούνται εύλογες απορίες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου για μικροπολιτικά συμφέροντα και αντιπολιτευτικά τερτίπια.

Για να τελειώνουμε, η παρούσα δημοτική αρχή υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τα συμφέροντα όλης της πόλης ακολουθώντας τον Νόμο και τις αρχές της ισότητας και ισονομίας έναντι όλων”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση