Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Kατά της κυβέρνησης η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων
Kατά της κυβέρνησης  η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Kατά της κυβέρνησης η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καταδικάζει τον αυταρχισμό της ς που χρησιμοποίησε τα ενάντια στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στην αγρότες από την Κρήτη.

Η ΣΥΡΙΖΑ – ΑΕΛ, είτε με τον διάλογο, είτε με τον αυταρχισμό είναι αποφασισμένη να επιβάλλει στους μικρομεσαίους αγρότες και στο  λαό όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους «Θεσμούς» στα πλαίσια των μνημονίων, όπως κι αυτά που περιλαμβάνονται στην ΚΑΠ της .

Ουσιαστική βοήθεια στην κυβέρνηση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση δίνουν οι πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν τα μνημόνια, στηρίζουν την ΚΑΠ της ΕΕ και στέκονται απέναντι στους αγώνες επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων. Απάντηση σ' αυτή την μπορεί να δώσει το οργανωμένο κίνημα της μικρομεσαίας ς, σε συμμαχία με το ταξικό εργατικό κίνημα και το αγωνιστικό, ριζοσπαστικό κίνημα των μικρών ΕΒΕ, της ς και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών. Για την ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης, την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ και της αντιλαϊκής ς των κυβερνήσεων που δημιουργούν και οξύνουν τα αγροτικά – λαϊκά προβλήματα, το άνοιγμα του δρόμου για μια εντελώς διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στη χώρα μας, κατά των μονοπωλιακών ομίλων και προς όφελος του λαού μας.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 107ης Επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μάρτη στις 12:30 το μεσημέρι,  στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.

 Στέλνουμε μήνυμα :Κολίγοι στα νέα «τσιφλίκια» των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των μονοπωλιακών ομίλων δεν θα γίνουμε.»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση