Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας
Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το  Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας

Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας

Στους βολιώτες χρεώνει τον λογρισμό των 4000 , η Δημοτική Αρχή Βόλου, δηλαδή του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έστησε στις τριήμερες του περασμένου Μαΐου και βάφτισε «Εθελοντές».

Οι εργαζόμενοι του Βόλου, σε κείνες τις μέρες της Γενικής Απεργίας, πήραν μια γεύση από το τι σημαίνει για την Δημοτική Αρχή «εθελοντισμός» και καθαρή πόλη, σε μια περίοδο μάλιστα που οι εργαζόμενοι και κάθε λαϊκή οικογένεια της πόλης κοντανασαίνουν από τα μέτρα –οδοστρωτήρας της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ- , της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου

Ασφαλώς και η Δημοτική Αρχή Βόλου, με το επιχείρημα της «καθαρής πόλης», ή με τον φτηνό λαϊκισμό της ότι σέβεται τους κατοίκους και είναι κατά των μέτρων της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί, με τίποτε να αποκρύψει ότι δεν είναι παρά ο συνεχιστής όλης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής , ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στους εργολάβους-εθελοντές, προκειμένου να καθαρίσουν για λογαριασμό της.

Ταυτόχρονα είναι και ο στη προσπάθεια κατάργησης για τα εναπομείναντα δικαιώματα, όπως και του δικαιώματος στην απεργία,για κάθε εργαζόμενο.

Καλούμε τους εργαζόμε να δώσουν απάντηση στην αυριανή απεργία (Πέμπτη 24-11) και να συμμετέχουν στην ακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση