Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας
Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το  Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας

Κατά της δημοτικής αρχής Βόλου το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας

Στους βολιώτες χρεώνει τον λογαριασμό των 4000 ευρώ, η Δημοτική Αρχή Βόλου, δηλαδή του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έστησε στις τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις του περασμένου Μαΐου και βάφτισε «Εθελοντές».

Οι εργαζόμενοι του Βόλου, σε κείνες τις μέρες της Γενικής Απεργίας, πήραν μια γεύση από το τι σημαίνει για την Δημοτική Αρχή «εθελοντισμός» και καθαρή πόλη, σε μια περίοδο μάλιστα που οι εργαζόμενοι και κάθε λαϊκή της πόλης κοντανασαίνουν από τα μέτρα –οδοστρωτήρας της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου

Ασφαλώς και η Δημοτική Αρχή Βόλου, με το επιχείρημα της «καθαρής πόλης», ή με τον φτηνό λαϊκισμό της ότι σέβεται τους κατοίκους και είναι κατά των μέτρων της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί, με τίποτε να αποκρύψει ότι δεν είναι παρά ο συνεχιστής όλης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής , ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στους εργολάβους-εθελοντές, προκειμένου να καθαρίσουν για λογαριασμό της.

Ταυτόχρονα είναι και ο στη προσπάθεια κατάργησης για τα εναπομείναντα δικαιώματα, όπως και του δικαιώματος στην απεργία,για κάθε εργαζόμενο.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στην αυριανή απεργία (Πέμπτη 24-11) και να συμμετέχουν στην στις 10.30 π.μ. στην Πανεπιστημίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση