Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κατά Μπέου οι Austrian Boys
Κατά Μπέου οι Austrian Boys

Κατά Μπέου οι Austrian Boys

Σε νκοίνωση-απάντηση στην εξαγγελία του Αχ. Μπέου, του τέως, όπως τον χαρακτηρίζουν, δημάρχου, για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας στον Βόλο, προχώρησαν οι Austrian Boys τονίζοντας ότι όσοι υπονομεύουν τον Ολυμπιακό δεν ανήκουν στην του.

«Μετά το διάγγελμα του τέως δήμαρχου για τη δημιουργία της νέας ομάδας στην πόλη μας και την αναφορά του για άλλη μια φορά στο σύλλογό μας , έχουμε την υποχρέωση εκ μέρους των οπαδών μας να απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με χαρά μας να καλωσορίσουμε αυτήν την ομάδα, με χαρά μας να αποκτήσουμε έναν ακόμη αντίπαλο. Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ξεμπλέξαμε μια και καλή από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους που άφησαν την ομάδα πέρυσι να γράψει το πιο μελανό κομ της ς της, που χρέωσαν την ομάδα, που ξεχάσαμε τι σημαίνει , που κατάφεραν να μας κολλήσουν την ταμπέλα του ανεπιθύμητου και σε όποιο ταξιδεύαμε να μας βρίζουν.

Η ομάδα μας και οι οπαδοί μας εξιλεώθηκαν, καθαρίσαμε και πλέον σε όποια κατηγορία και να είμαστε, είμαστε περήφανοι για τα 80 χρόνια ιστορίας της και σε αυτήν την ιστορία δεν ανήκουν όλα αυτά τα άτομα του μαύρου παρελθόντος που συνεχίζουν να υπονομεύουν την ομάδα μας και πλέον επίσημα μετά την αναγγελία της νέας ομάδας. Η παρουσία τους στο απαγορεύεται.

Περιμένουμε με αγωνία το γνωστό κινέζο επιχειρηματία κ.Ν, μόλις τελειώσει από το Survivor, να επισκεφτεί την πόλη μας και να αναμετρηθούμε σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι με τη νέα ομάδα της πόλης KAWASAKI VOLOS».λυβ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση