Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο
Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο

Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο

Να στείλει συμμετέχοντας μαζικά στις Επιμελητηριακές εκλογές

 

Με αφορμή προσπάθειες ορισμένων να εμπλέξουν τη Νέα σε σενάρια περί δήθεν παροχής στήριξης σε κομματικούς υποψηφίους για τις εκλογές στο , η ΝΟΔΕ ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανάμειξη στις Επιμελητηριακές εκλογές.

Αυτονόητο είναι πως μεθοδευμένες προσπάθειες κάποιων που αυτοπαρουσιάζονται ως στελέχη της ΝΟΔΕ για ψηφοθηρικούς σκοπούς μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους καθώς δεν εκφράζουν τις απόψεις και θέσεις της .

Σεβόμενη την αυτονομία των επαγγελματικών οργανώσεων, η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα ή στήριξη αλλά καλεί την επιχειρηματική κοινότητα της Μαγνησίας να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές, στέλνοντας για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον τόπο.

Η συμφωνία αλήθειας που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος , είναι η λύση για να ξεκολλήσει η χώρα από το τέλμα της ύφεσης και να οδηγηθεί στην διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Η έξοδος από τον φαύλο κύκλο της κρίσης απαιτεί μια συλλογική συνειδητοποίηση ότι η επιχειρηματικότητα είναι η μόνη λύση στα προβλήματά μας.

Επαγγελματίες που υποστηρίζουν το της ΝΔ, είναι έτοιμοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, να δώσουν τη μάχη με εμπιστοσύνη στις προοπτικές της χώρας, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ενεργή συμμετοχή στις Επιμελητηριακές εκλογές, θα στείλει και το μήνυμα ότι οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από μόνες τους.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι' αυτές και η επιχειρηματική κοινότητα να επενδύσει σε συλλογικά όργανα και φορείς όπως το  .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση